Bebegimm1 nicocaki77 geçmiyor ama bi engel olmuyor bazen. mesela emmiyorsa ek gıda alamıyorsa konuşamıyorsa bunlardan biri varsa dil bağı kesilmesi gerekiyor ama bunlardan biri olmazsa kesilmesine gerek yok benm bebeğimde var kestirmedik
MuMuBu nicocaki77 benm oglumda da vardı emmesinde sıkıntı oluyodu doktor ileride konusmada sıkıntı yaşarsa keselim dedi ben beklemek istemedim ve kestirdik basit bi operasyon. emmesi sonrasında da düzelmedi meme emmeyi sevmeyen bi cocuktu
Sare_ipek nicocaki77 benim kizimda da vardi emmesinde problem oluyordu doktor ileride kekeme olur net konusamaz eger kesilmezse dedi kestirmistik basit bi operasyon hic korkmayin kesilmesi konusunda
Pamukprenss Kbetul hayır canım çok nadir oluşanlarda. Bebek zaten ağrısından bir iki gün ağlıyor ağladıkça dil hareket ettikçe orası kendini kapatıyor
Kizim16 nicocaki77 benim kizimin dudağı içten diş bolgesine bağlı. Kopek dişine dogru. Kestiricez ilerde
Seftalikokuluhikayem20 Valla benimde oğluma bir doktor dil bağı var hemen yakılması gerekiyor dedi inanmadım hemen aynı gün içinde başka doktora götürdüm hayır asla yok dedi yani bir doktorlar kalmayın
Huma_kus34 nicocaki77 gecmıyo canım iki dk kesil atıyolar biz 3 aylıkken yaptrdık kuckken yaptırın bence benım kafama takılıyordu kestıren var kestırmeyen var