Momdyg 5.5 aylık oğlum 5 gün önce muz yedi bi kaç kaşık hala kaka yapmadı ya. Kabak verdim 3 gündür bi çay kaşığı da zeytinyağ koydum hala kaka yok. Var mı çözümü olan 😔
Beybiiiiii Momdyg muz kabız yapar diye biliyorum. Verdiğiniz mamaların içine zeytinyağı ekleyin rahtsiza ve ya karnı sertse doktora goturebilirsin
bebekece Momdyg 5 gün yapmadıysa kabız olmuştur muzda benim kızda kabız oldu. Ben gün kurusunu suda kaynatıp iyice yumuşattım çatalla ezip içine suyundanda ekledim ondan 4 5 çay kaşığı yedirdim hemen etlisini gösterdi
MademoiselleZengin55 Momdyg Erik bulabilirseniz onu yedirin,çok faydası oluyor.Özellikle de siyah,iri olanlardan.
Esra33-34 Momdyg doktor kabızmı değilmi sünnet öncesi soruyo kabızsa lağman yapıyolar ağızdan alerjı şurubu popodan agrı eksici ilaç verıcekler ilk sonra lokel anestez uygulancak bende yaptıralı 20 gun oldu 4,5 aylıkken yaptırdım cnm
Seydaaa5 Momdyg makatına pekmez sık anında çözer doktorumuz çok zorda kalırsan yap demişti ben de yaptım çok fayda gördüm fitilden iyidir
Zmr-010101 Momdyg muz kabız yapıyor canım brnim kıızmdada çok kabızlık yapar zeytinyağı bile içirsem yapamaz . Dulcosoft diye bi şurup var bitkisel yapmadığı zamanlarda onun içiririm öyle yapar.