Merhaba sevgili anneler, haftaya 2 aylık olucak bır bebeğim var, doğduktan 5 gün sonra işitme testi için çağırdilar, gittik, kulağında sıvı var sanırım testi geçemedi diye geri gönderdiler, 1,5 haftalıkken burnu tıkandı aspiratorle temizliğini yaptım düzenli, 15 gün sonra tekrar çağırdılar yine gittik burnu tıkalı diyip gönderdiler tekrar 1 hafta sonrasına çağırdılar yine burnu tıkalı basınç yapıyor diye geri gönderdiler, her test öncesi özellikle burnunu temizlemistim fakat olmadı, hastane değiştirdim belki kulağında amniyon sıvısı kalmıştır duş aldirirken kulağına su girip çıkmasına izin verin dediler onu da yaptım fakat olmadı, bebeğimin seslere tepkisi, irkilmeleri var, Televizyona,kapı çarpma sesine
veya bizim sesimize konuşmaya başladığımızda durup dinliyor çünkü ağlıyorsa susuyor duyduğuna dair hiç şüphem yok, sağ kulaktan ölçüm alirlarken bebeğim uyandı alamadilar sisteme iki kulak kaldı olarak giriş yaptılar şimdide eğitim araştırma hastanesine sevk ettiler, başına böyle bişey gelen varmı bu süreç nasıl işliyor? Biliyorsunuz bebeğin tok+uyuyor olmasını istiyorlar ki bunu artık yapmakta zorlanmaya başlıyorum büyüdükçe anlıyor artık uyumuyor, varsa eğer bı fikri olan yardımcı olursa çok sevinirim