Hareketvakti Kızlar bebeğim 14 günlük yüzünde sivilcemsi şeyler çıktı isilik olmuş sanırım ne yapmam lazım yüzü nokto nokta kırmızı şeylerle dolu 😔
EmrEren Hareketvakti eviniz eğer sıcaksa sıcaktanda olabilir bizdede var 23 günlüğüz sıcaktan kaynaklı olabilir dedi doktor
RobinScherbatskyy Hareketvakti isilik olmuş canım sıcaktan olur üşür diye düşünüp kat kat giydirme çok sıcak yapma evi benim kızımda isilik çıkardı normal giydirmeye başlayınca geçti hemen
Nurhan9_ Hareketvakti benimde bebeğim oldu baya doktora götürdük sıcaktan dedi odanın ısısını 22° şuan hiç olmadı sudocrem kullandım kızarıklığı 2 günde hemen geçti
Liya01 Hareketvakti benim bebeğimde tam 1 aylık aynı şekilde yüz ve boyun çevresinde var sivilce şeklinde kızarıklık deprem bölgesinden geldim kendi annemde kalıyorum oda maşallah kalın battaniye penye örtü vs hep sarıyor çok büyük ihtimal sıcaktan oluyor bikaç gün ben örttürmedim geçmişti tabi ben arkamı dönünce annem yine sarıyor şu günler geçse de evime gidip kendi düzenimi oturttursam keşke 🥹
Aysegulllll58 Süt alerjisi de olabilir anne sütü alıyorsa bi doktor görsün isterseniz bizde de olmuştu
Hareketvakti Aysegulllll58 başından beri olmadı sonradan da olabiliyor mu onu nasıl anlıyorlar acaba bir testi tahlili var mı 🙁
EmrEren Hareketvakti olabilir göğsünden ve sırtından sıcaklığını anlayabilirsiniz bebeğinizin bir deneyin bakalım duruma göre geçmez ise doktora götürürsünüz
Hareketvakti RobinScherbatskyy gece üzerine ne örtüyorsunuz acaba ben kalın battaniye örtüyorum bazen penye falan mı örtsem
RobinScherbatskyy Hareketvakti bişey örtmüyorum canım uyku tulumuyla yatıyor. Üstünü açma durumu olmuyor ve boğulma riskide yok en güvenlisi uyku için☺️
Kemalinannesiii İsilik olabilir bizde de vardı hatta tüm belşrtiler süt alerjisiydi. Süt ürünlerini bırakarak 2 hafta denedim değilmiş. Öpüldüğü zaman hemen kızarıyor 2 aylık oldu hâla öyle. Ama ilk zaman ki gibi değil öpüldüğü yerde 2 3 tane çıkıyor