QueenMommm Merhaba herkese Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yaşıyorum ben pazar günü bı yerlere gitmek istiyoruz ailecek nerelere gidebiliriz hiç bir yer bilmiyoruz önerebileceginiz yer varmı Tekirdağ Sahil hariç 🥰
Edda112 QueenMommm havalar güzel gidiyor kac gündür. Gitmediyseniz uçmakdereye gidebilirsiniz manzara seyreder yürüyüş yapar köyde gözleme falan yiyebilirsiniz. Başka da hiçbir yer yok varsa bilen bizi de bilgilendirsin Tekirdağdan gitmek için gün sayıyorum artık o kadar sıkıldım burdan 😂
edsn1 QueenMommm benim eşim Malkaralı ,Malkara sosyal açıdan sıfır neredeyse ya biz oraya gittiğimizde gezmek için ya Şarköy’e ya da Keşan’a gidiyoruz Şarköy sahil olduğu için güzel bir yer yazlık hoş bir ilçe Keşanda da AVM falan var aklınızda bulunsun 🙋🏻♀️
Kuzeymomss QueenMommm Bende Tekirdağ Çerkezköyde oturuyorum. 2 sene olacak buraya geleli ama asla alışamadım 🤦🏼♀️ tanıdığım neredeyse kimse yok gezecek hiç bir yer yok 🤷🏼♀️
Mnil Merhaba Tekirdağ merkez de oturyoruz.Malesef Tekirdağ’da gezilecek yerler çok kısıtlı.Ucmakdere var ama bu mevsim de merkezden daha soğuk olabilir.Yaz mevsim olsa daha çok seçenek olabilir.Avm var bı de biliyorsunuz 🙂
QueenMommm Mnil evet maalesef hiç gezilecek yer yok Tekirdağ’da çok sıkılıyoruz evde gidecek yerde bulamıyoruz 😁
acarrcgdm QueenMommm ilk defa senden duydum canım baktım netten güzele benziyor gidip beğenirsen söyle bizde gidelim ☺️
QueenMommm acarrcgdm bende gördüm öyle hoşuma gitti çocuklar için güzel bi yere benziyor bakalım eşim götürürse gideriz inşallah 🥰
QueenMommm Edda112 gitme imkanım olsa hemen giderim maalesef gidemiyorum 🤣 Tekirdağ sıkıcı geliyordu malkaraya gelin geldim gelmeZ olaydım
nida0159 masal park hayal kırıklığı bence biz genelde Kırklareli tarafına gidiyoruz hem doğası hem havası çok güzel ama kışın bebek varsa zor soğuk oluyor Çorlu ya göre
QueenMommm nida0159 hadi ya güzel göründü internette 1,5 yaşında kızım var onsuz da uzak bir yere gidemiyorum emiyor hala 🥲