Aysegul45 2 ay 9 günlük bebeğim var 6 kg bugün biraz ateşi var gibi kulaktan 37.5 çıktı acaba calpol versem mi daha önce vermedim ne kadar vermeliyim bilmiyorum reçetede kg başı 10 mg yazıyor 10 mg nasıl ayarlıycam
Ysgl26 Aysegul45 37.5 ateş bile sayılmaz boşyere ilaç vermeyin. Sıcaklamıştır terlemiştir ğstünü soyun kalı giydirmeyin.Ateşi yüksek değil takip edin 38 i geçerse verin
Esra_58 Aysegul45 hemen ilaç verme bir bezi islat koltuk altına alnına koy bezi birde ateşi yükselirse ayağının altına limon sur cnm
Sda16 Aysegul45 37.5 ateş degil 38 derece ve üzeri ateş düşürücü veriliyor. Üzerindeki kiyafetleri azaltan ılık bir duş aldırın yada Vücudunu silin takip edin yükselince verin. İçinize sinmiyorsa takipli doktorunuzu arayin sorun.
Aysegul45 Daha vermedim sağlık ocağındaki doktor calpol al ateşi çıkınca verirsin dediği için o aklıma geldi ilk çocuğum biraz ateşten korkuyorum acıkcası anlamazsam diye
Atailknur Aysegul45 takip edin 38 llursa 1 çay kaşığı demişti doktor 2 aylık aşısı da birde yarım fitil verirsin demişti benimki zayıf doğdu ve yoğun bakımda kaldı o sebepten bebeğini zorlama ver demişti.
PatronBebek Aysegul45 takipte kal cnm şuan ateşi yüksek değil. Böyle ufak tefek ateşlere ilac verildiği zaman vücut ilaca alışıyor ve inatçı ateşlerde faydası olmuyor. Soğuk kompresle düşürebilirsiniz. Sağlık ocağını da arayıp anlat belki aşıyı ertelerler
Simy Aysegul45 iki aylık aşıni olduğunda oğlumun ateşi çıkmıştı doktro bana yarım çay kaşığı calpol ver demisti şuan dört aylık dün dört ay aşı vurduruk yine yarım çay kaşığı ver dedi ateslenirse gece ateşlendi yarım çay kaşığı verdim tabi normal ateş se doktora götürüp danışın ama aşı ile alakalı ateşe bana böyle dedi