Beceriklianne minikoglummmmm benim de 4 ay 5 günlük 6 600 zayıfladı 7100 du mama ve meme reddimiz var şuan 😓
Minigim38 minikoglummmmm 3 aylıkken 6 kiloydu. 4 aylik oldu 6300 olmus 300 gram almış sınırın altında dedi doktorumuz😔sadece anne sütü alıyor sütüm var ama bugün sağım yaptım yağsız olduğunu fark ettim
minikoglummmmm Beceriklianne üç aylıkken 6 kilo oldu bir düştü bes buçuk kiloya sonra tekrar altı kilo oldu kolik olduğu için beslenmek istemiyor
Beceriklianne minikoglummmmm hm Sağlıklı olsunda benim kizimda 3 aylıkken 6 falandı 7100 öldük tekrar zayifladuk büyük ihtimalle dişten dusunuyorum kaşınıyor 😄
Ysgl26 minikoglummmmm anladım canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun. Daha önce nasıldı kilosu? Zayıfladı mı
minikoglummmmm Ysgl26 evet 3 aylıkken 6 kiloydu sonra 5 buçuk kiloya düştü gaz yüzünden mama içmiyor şuan 4 aylık 6 kilo
Ysgl26 minikoglummmmm canım bazı dönemler beslenme reddi olunca zayıflıyor bebekler. Normal bi durum..Ama tekrar almış kilo. Sürekli zayıflasa haklısın ama bi sorun yok merak etme..
minigiminannesiyim 4 aylik olmamiza 3 gün var suan 6300. Ama biz prematureyiz 2100 doğmuştuk. Doktor suan ortalama da normal bebek gibi demsiyi. Yabi sizinkide ortalamadq oluyor 🤗 endise etmeyelim. Buyurler.hele ek gidaya gecince insallah :))