Ysgl26 Hiç bişy yapmadan 20 kilo verdim. Hamile kaldığım kilodan 7 kilo eksiye düştüm 3 ayda..Bende seviniyodum oh gitti kilolar diye .meğer safra kesem tırtlamış karaciğer enzimlerim tavan yapmış ondan aşırı zayıflamışım.. gitti safra kesesi. Karaciğerden de oluyoduk az kalsın.
Kereminannesiii Ysgl26 çok geçmiş olsun. Safra çok sıkıntı bende bir ara çamur vardı çok çektim kendiliğinden yok oldu çok şükür
Asyaveannesi04 MAK_080922_ yediklerime dikkat ettim, sabah bol yeşillik, yumurta, zeytin, peynir ekmek hamur işi, şeker abur cubur yok bol su ve günde bir saat yürüyüş 🚶♂️ eski kiloma 3 kilom kaldı 52 😍
Annevebebek34 Motivasyon suluğu aldım bide bakanlık onaylı ödem atıcı çay alacağım bu hafta inşallah işe yarar
Lalalac 13 gun once sezaryen oldum 24 kilo almistim. Hayatimda hic kilo alan biri degilim bu arada. Yiyip kilo almayanlardanim ama hamilelikte cosuyorum:) 13 gunde 10 kilo gitmis bile. Birsey de yapmadim emzirerek gidiyor sanirim bende. Kizimda da 20 kilo almistim o da da 5 ayda eski kiloma gelmistim
zehraaktas MAK_080922_ doğum yaptım aldığım kilolarınüstüne 6 kilo daha verdim sonra emziriyorum diye ye Allah ye tabi ki yine geldi kilolar geri hoş ezelden beri şişkoydum da işte bu kadarı bana bile fazla nasıl verilir ne yapılır Bi fikrim yok 🤷♀️🤷♀️