Iremcankaya Merhaba hanımlar 1 yaş bebekleriniz gündüz uykusunu kaç kere uyuyor gece uykuları nasıl acaba
Aselemine27 Iremcankaya bi kez uyuyor artık kendi böyle istedi bi kez öğle uykusu yapıyor bir buçuk iki saat arası oluyor
Sunay10 Iremcankaya 1 defa düşürdüm oğlumla birlikte yatırdım hep 16 aylık şuan hala aynı akşamda 9/30 oğlum uyur eğer gündüz uyursa 12 de yatar kızım hep aynı 10 da yatar gece çok uyanır
_ipekk18 Iremcankaya bazen tek uyku bazen 2 uyuyor ama biz gece 6.7 defa kalkıyoruz emmeye süt doyurmuyor diye düşünüyorum mama baslicam da bakalm bu saatten sonra kabule dermi bilmem 🤷♀️😬 Çünkü uyandığında sirek emzirmeden uyutuyorum yarım saat sonra kalkıyor ağlıyor geri uyutuyorum yine kalkıyor aç aç uymuyor yani kimi çocuk aç uyuyor kimi uyumaz 🤷♀️ nebileyim
Iremcankaya _ipekk18 şuan resmen bizi tarif etriniz ama ben memeye alışkanlıkta kalktıgını düşünüyorum o kadar emmeye kim olursa doyar emzik almıyor onun yerine beni kullanıyor diye düşünüyorum
3rva 2 yaşında halen uyku sorununu çözemedik gündüz tek uyku yapıyo ama gece uyanmaların hatti hesabı yok nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum artık
_ipekk18 Iremcankaya valla ben de öyle düşünüyorum muhallebili yapıyorum yiyor üstüne emiyor yine kalkıyor. Mama aldm begenmedi acaba açlıktan mı dedim 🤷♀️
Kad34 Emdiği için gece sürekli kalkıyordu. Çalıştığım için emzirmeyi sonlandırdım. Artık 2 kere kalkıyor zamanla daha da azalacağını düşünüyorum. Diş çıkartıyor o da olmasa gece kalkmaz diye umut ediyorum
_ipekk18 Ozlem2904 5.6 civarı gibi falan ondan bir saat sonra falan muhallebili yiyor sonra emiyor yatıyor 8.5.9 gibi Mama kabul etmedi zaten begenemedi tadını
Sedfibomlksh16 Iremcankaya oglenleri hala 2 uyku yapıyoruz aksam da 11 bucuk 12 gibi uyuyor gece kalkmıyor bi sıkıntısı olmadıgı sürece sabahları da 9 bucuk 10 gibi kalkıyoruz
_ipekk18 Ozlem2904 hemen hemen 1 saati buluyor zaten ama uyanınca baya emiyor iki emip bırakmıyor alışkanlık gibi 🤷♀️
Merve_boylu Iremcankaya gündüz iki kere uyuyor bi sabah bi öğlen gece de iki kere falan uyanıyor diş ve hastalık dönemlerinde daha çok uyanıyor