Hamzaninannesi1411 Canp bebeğim 7 aylık bende hiç olmadım. Emziren anneler 2 sene olmuyor normal bi durum
Minigim38 Canp doğumdan sonra 1 2 sene olmaması normalmis bugün sordum ama dikkat edin korunun hamile kalma ihtimali varmış
sleepymom Canp doğumdan 2 ay sonra oldum ama çok çok az leke denecek kadar kanamam oldu 2-3 gün sürdü normalde 1 hafta sürerdi sonraki 15-20 gün sonra tekrar oldum o da aynı şekilde sürdü yaklaşık 1 ay oldu hala olmadım normal karşılıyorum
guvendkyr1 Bebeğim 8 aylık olacak bende olmadım hala. 1 sene olmamak normal diyolar ama bakalım 🤷🏼♀️
Mbrre Canp Bende olmadım 1 hafta sonra 6 ay olacak bekliyoruz bakalım iki yıl olmaya bilirmiş emzirmeden dolayı 🤷♀️
EzgiG ayyy ben oğlum 3.5 aylıkken oldum bu ay 3.adet olmam gerekiyordu hala olmadım hamile olma ihtimalim yok diye düşünüyorum çok dikkat ettik ama olmamamda kafamı karıştıyor başına gelen var mı
S_x_w Canp ben genelde 6. Ayda oldum doğumlarımda ama emzirme sürem o kadardı..bir arkadaşım 2 sene emzirdi ve doğumdan 1.5 yıl sonra adet görmüştü
EzgiG Uffsananebeslk beni bi korku sardı bu ay doğumdan sonra 3.adetimi olacaktım olmadım aslında hamile olmamda imkansız gibi çok dikkat ediyoruz ama şuan ki durumun normal mi değil mi Dr gitmelimiyim kararsız kaldım 😂 aslında spiral taktırmak için gidecektim bu adetimi de olunca 😅😅
Mgf Canp sezeryanla dgum yaptım 5 ay oldu hala olmadım ilk 1 yıl olmamak normalmiş emziren annede. Arkadaşm emziriyodu 4.aya kadr olmadı sütü kesildi emzirmeyi bıraktığı ay hemn adet oldu
Emmosch Bebeğim doğduktan sonra 3.ayda ilk oldum ama kanama gibi değilde daha çok kabverengi leke gibi,sonra kesildi 15 gün sonra tam oldum baya da yoğun geldi,bu ay daha günü gelmedi bilmiyorum düzenli olacak mı