karaninannesiii1 karaninannesiii1 dün gripten hastanrye gittim kan verdim alt astm yüksek çıktı baya korkuyorum
Oya34 karaninannesiii1 hiç bilmiyorum doktor süre verdi 4 ay sonra gitmeliydim hamile kaldım gidemedim öyle durmuş doğum da yaptım doktorlara hemşireler söylemiştim ona göre tedbir almışlardı bebeğimi hemen yikadilar bulaşmasın diye 5 aylik oldu hala gidemedim
karaninannesiii1 Oya34 bi bakar mısınız e nabızdan yani biraz tehlikeli bence ihmal etmeyin eşinizden mi bulaştı sizce nasıl oldu
Oya34 karaninannesiii1 eşim aşı olmuştu ondan değil bilmiyorum ki kimsenin günahını almiyim çocukluktan belkide
Srmaa33 Hepatit c ile ilgili tüm sorularınızı alabilirim baya bir tecrübem oldu şuan hala ilaç kullanıyorum.
Kpssannesi Srmaa33 biraz bilgi verir misiniz oğlumda da ameliyat öncesi pozitif çıktı çok korkuyorum.
melisemir Kpssannesi aynı durum bizdede oldu bıze ıkı hafta snra tekrar kan verin dedıler size öyle birşey oldumu sonradan negatif cıktımı doktor yakın zamanda grip tarzı bşr hastalık gecırdıysede olabılır dedı bende korkuyorm ıkı haftayı beklemek zorundayım