Kader_plt10 Günaydın hanımlar . Bebeğimin renkli kıyafetindeki çıkmayan lekelerle başım dertte kaç defa yıkadım çıkmıyor . Yok mu bı önerisi olan 😔
Esra_58 Kader_plt10 makineye atmadan önce beyaz sabun ile önce leke üstünden geç sonra at canm çıkıyor
Aysunnn65 Kader_plt10 valla aynı şeyle savaşıyordum Trendyol da elit die bı markanın leke çıkarıcısi var bir kilosu 100₺ bende dedim önce wanish kosla yı deniyeyim o daha uygun dün denedim çoğu çıktı bu bitince Trendyol dakini denicem. Büyük bı kovaya sıcak su koy uzerine wenish kosla yı birazda çamaşır deterjanıni koy karistir çamaşırları köy içine bı gece beklet sabah at 40 ta yıka yipranmadan korkuyorsan 30 at canım inşallah sende de işe yarar
Prensannesiiiiiiiiii Hepsi burada veya trendyolda the elite home diye leke çıkarıcı var gerçekten efsane bzm yazdan kalan lekeleri bile çıkarıyor 5 parça kıyafeti 2 yemek kaşığı bu ürünle kaynar suya bastırın makinaya atın sabah hiç bişe kalmıyor
printhelloworld bu öneriler 💩 lekelerini de çıkarır mı acaba? biz çıtçıtlı bodyi 3 kez yıkıyorum minoris leke çıkarıcı sprey sıkıyorum anca lekesi çıkıyor gerçekten yıldım artık
Beyza18 printhelloworld beyaz bodyleri direk ozonlamayı denediniz mi ben beyaz önlüklerini ozonluyorum çıkıyo 😊
Beyza18 printhelloworld önce leke olan kısma ozon döküp çitiliyorum sonra suya ıslatıp koyuyorum o ozonuyla bekletiyorum bi kaç saat, çıkıyor ama sadece beyazlara yapıyorum tabi