Jfkskskdn İki tane gebelik testi yaptım biri köyü kırmızı çıktı biri daha silik neden olur çizgilerden hamilelik haftası tahmin edilir mi silik olduğuna göre çok daha küçük müdür
Mrysmg Jfkskskdn isterseniz yine erken gebelik testi var onu deneyin ama büyük ihtimal hamilesiniz gibi
Stella_0 Jfkskskdn markaya göre de değişkenlik gösterir. Ben öğrendiğimde varla yok arasında bir silik çizgiydi ve ertesi günü doktoruma gittiğimde 3buçuk haftalık olduğunu öğrenmiştim 🥰 Bu arada hayırlısı olsun 🙏
Ailemoglum Jfkskskdn hayırlı olsun canım hamilesin ikisi farkli çıkabilir markasiyla da alakali tahminim 5 6 haftalık var gibi duruyor benimde böyleydi 5 haftalık hamileydim 🥰
Jfkskskdn Deletedmom_39 en son 8 ocakta adet olmuştum testin biri koyu çıktı biri silik sağlık ocağı da bize çok uzak gidemiyorum hastaneye de randevu bulamadım
Deletedmom_39 Jfkskskdn var canım bebiş 🥰 bence haftaya direk kadın doğum için randevu al sağlık ocağında zaman kaybetme
Jfkskskdn Yani test renginden kaç haftalık olduğunu anlayamayız değil mi adet tarihime göre 6 hafta diyor ama bana o kadar yok gibi geliyor
[silindi] Jfkskskdn Kaç haftalık olduğu ne idrarın rengi nede beta değeri ile anlaşılır Hamileyseniz eğer son adetin ilk günü baz alınır hafta hesaplamak için İdrar testleri göstermelik testlerdir Kan ile daha sağlıklı sonuç alırsınız 🌺
Cocolingo Jfkskskdn benim ikinci çizgi yok gibiydi sadece çok hafif pudra pembesiydi ve yarımdı gebeydim sizinki çok net, hayırlı olsun