AselinAnnesiiiiiiiii Bkts tabikide çay kaşığıyla ver istersen biberona da koy öylede verebilirsin 40 günden sonra su vermeye başladım başlarda 1 2 çay kaşığı icerdi simdi küçük biberonuna koyuyorum içiyor
nazliicank Bkts doktorumuz su vermememizi söylemişti. Mamanın çoğu su sakın verme dedi. Ek gıdaya geçince 5 aylıkken vermeye başladım ben
Meryem00 Bkts ben veriyorum. Doktorumda verme taraftarı. Her mamadan sonra su teklif et, boğazlarını temizlesin mama kalıntısı enfeksiyon üretmesin demişti. 4 aylıkken rsv olmuştu kızım bol bol su ver demişti yine.
edabolukbasi Bkts 2 günde 1 veriyorum biberona koyuyorum ne kadar içmek isterse bi ölçü belirlemedim 2 aylığız
Bkts AselinAnnesiiiiiiiii süt veriyordum normalde ama sütüm kesildi çocuk ameliyat olduktan sonra çok stres yaptım halada yapıyorum bitti yani sütüm naptiysam gelmiyor
AselinAnnesiiiiiiiii Bkts benimde emmediği için kesildi birinden geliyo diğerinden gelmiyo bi kaç güne oda kesilir almıyo memeyi artık 5 10 dk emiyordu oda yok hiç emmiyo memeyi görünce kafasını çeviriyo