Maser17 Oğlumun inek sütü alerjisi var ve anne sütü az geliyor hangi mamayı kullanabilirim destek için
Ceyda93 Maser17 Aptamil pregomin as doktor uygun görürse raporla alabilirsiniz , benim oğlumda da inek sütü alerjisi var mamanın tadı, kokusu kötü başta içmek istemedi ama alıştı , raporsuz çok pahalı mamalar
Ezgi8919 Maser17 golden goat alın benm kızımda da var inek sütü alerjisi bu mama keçi sütü doktor verdi fiyatı da diger mamalarla aynı
Maser17 Hipp kullanıyordum kakasında kan gördüm Bugün kaka tahlili istedi doktor kaka yapmasını bekliyeceğiz
Deletedmom277 Maser17 doktor mama yazıyor. Elinde numune oluyor bazen onu da verebiliyor. Ama parayla almak istiyorsanız 160 tl falan neocate mama
ozlemsenel Golden goat falan kullanmayın çok riskli inek sütü alerjisi olan çocukların yüzde 90'ının keçi sütüne de alerjisi oluyormuş profesör doktordan dinledim bizzat. Alerji mamaları var gidin onlardan yazdırın dktora hem para da ödemiyorsunuz. Pregomin AS ismi
BerenEce ozlemsenel Bebekler severek içiyor mu bu mamayı? Tatsız tuzsuz ve kokulu bir şeyse benim bebeğim içmiyor. :(( Küçücük kuzumun damak tadı var daha şimdiden.
nagehanyorulmaz Doktor yazar onu raporla alabiliyorsun kafana göre alma keçi sütü maması da alma inek sütü alerjisi olan bebeğin keçi sütüne de alerjisi oluyor. dışardan görünmüyor bazu alerjiler bağırsakları tahrip ediyor aklında bulunsun
Aliitug05 Maser17 elimde bir sürü aptamil pregomin as var. Lazım olana verebilirim kızlar doktor rapor çıkartmıştı ama kullanmadık. Hepsi duruyor
Aliitug05 Maser17 istanbuldayım ben yaklaşık 9 kutu var kullanmayacağım yazık olacak bari işinizi görsün
Asafeymeninannesi Maser17 Süt ve süt ürünlerine artı yumurtaya alerjimiz var. Şu an Smilac Alimentum kullanıyoruz
Mom05 Asafeymeninannesi nasıl kullanıyorsunuz acaba mamayı günde kaç defa birde emzirmeye devam ediyor musunuz
BerenEce Aptamil Prosyneo verdi doktorumuz. Sezaryen doğumların çoğunda bu sıkıntı var ya. Benim bebeğimde de çıktı. Kaşar peyniri ve beyaz peynir yiyebilirsin, dedi bana doktorumuz. Çikolata, tahin, yumurta, süt, yoğurt, et gibi güçlü besinleri ve paket gıdaları yemememi önerdi. Allah yardımcımız olsun.
Hanifeee BerenEce sezaryenle ne alakası olabilir ki 2 akrabam normal doğum yaptı onlardada alerji var bir sürü sezaryen olan var alerji yok