Esraabrklug Aptamil bebeğime iyi kilo aldırdı ne kabız oldu ne rahatsız oldu ama açıkçası pahalı olduğu için alamıyorum şuan bebelac kullanıyoruz ama bilemiyorum sizce hangisi iyi mama ??
Kelebek02 Esraabrklug canm bnde aptamil kullanıyorm asırı gaz yaptıgı ıcın bebelac golda gectm memnunum
Tugbabu59 Esraabrklug benm bebeğimi de kabız yaptı ama tek kilo aldıran o oldu diğer tüm amamşar yaramadı benelac hiç doyurmadı daha cok yemek istedi
ozlemsenel Aptamil en yiyisi bencede ama maddiyat el vermiyosa bebelac da iyi mama. Ucuz ve dandik değil kaliteli
Nehirmasal Esraabrklug maddi durumun el vermiyorsa şokta aptamil 40 lira bişiy eğer aptamil kullanmak istiyosan canım
Duygu32 Esraabrklug bebelac gold ve evolvia güzel canım ben oğlumda hepsini kullandım doktorum önermişti kilo almasıda güzeldi oğlumun
cilekliturtam Esraabrklug aptamil kullandık gaz yaptı bebelac kabız yaptı ve doyurmadı👎Sma devam ediyoruz ve gayet memnunuz tavsiye ederim☺️
guvesra aptamil içerik olarak en iyi mama ben de her şeyimden kısıyorum valla en iyisini verebileyim diye.
BuseveMinigi Esraabrklug görümcem aptamil comformilden pahalı olması sebebiyle bebelaca geçmişti ama çok gaz yaptı memnun kalmadı.