Arya0102 Tahin helvası denediniz mi acaba? Yada süt sağmayı? Özellikle helva bende çok işe yaramıştı.
withmymother Dereotu yeşil soğan bulgur pilavı tahin bol bol su ek olarak pregnacare emziren anneler için olan vitamini içiyorum. Benimde azaldı gibi oldu bunlarla biraz arttı çok şükür
fisun_oqretmen Aydanur24 şöyle yapın saati saatine kullanmaya çalışın her gün aynı saate daha etkili oluyor.
Bani Kuru börülcede çok etkili olmuştu bende. Haşlayıp Her içim kıyıldığında üç beş kaşık yiyorum. Tahin helvası da çok güzel ama aldığımız kilolar nasıl gidecek 😃
betul3535 Aydanur24 merhaba bol bol emzirin her fırsatta🌸bende işe yarayanlar dereotu , yeşil soğan , bulgur , tahin helvası, Hurma kayısı ceviz bunları atıştırmalık olarak alın ben bir kaseyle gözümün önüne koyardım. Humana stell tea, bol su, ılık duş
askmoglum Aydanur24 yapmıyor ama yaptığını söyleyenlerde var herkeste farklı sanırım bi deneyin isterseniz siz bilirsiniz 😊 ne yaparsanız yapın umarım bol bol süt olur Allah bebeğinizin rızkını göndersin inşallah 🤲♥️
Birberenannesi Aydanur24 bulgur pilavı, tahin helvası, boza, marul, ciğer ve tabi su bide uyku çok arttırıyor sütü
Tugceonrdml_ Aydanur24 bende emzirme danışmanı doğrultusunda bir ilaç kullanmaya başladım etkisini görüyorum bulabirseniz HARVEYS MOM-MA diye bir takviye edici gıda
Cns15 Aydanur24 kuru dut ve kuru meyveler aşırı süt yapıyor ıhlamur rezene bol su ben bu şekilde ilerliyorum 🙏
Bebikciikkk Aydanur24 tahin helvası ve hurma bende çok faydalı pldu kuru incir kuru kayısı falan yiyin iyi geliyor