Sergul29 Kızlar, bikini bölgemde fındık büyüklüğünde çıban çıktı canım çok acıyor, ne iyi gelir, başına gelen var mı?
Erenela_ Sergul29 bende hamileyken çikmisti leblebi büyüklüğündeydi kan toplamış gibi biseydi doğumdan sonra geçti ama benimde canım aciyodu çamaşırın surttukce
sleepymom Sergul29 benim hamileyken başıma gelmişti ağrısını çok iyi biliyorum Allah yardımcın olsun soğanı haşlayıp soğuduktan sonra bir parça koydum sabaha kadar öyle kaldı bazende haşlamadan direk bir parça koydum sabaha kadar bekledi 1-2 gün sonra iltihap topladı tekrar koymaya devam ettim patlayınca kanla beraber iltihabı çıktı geçti çok şükür
Geceperisi Sergul29 çıban mı bartolin mi gerçekten çok zor oturamiyordum yürüyemiyordum bile hamileliğim boyunca her 20 günde bir 8 ay hep çıktı bartolin olarak ama her çıktığında hastaneye gidiyordum ya cekiyolar ya patlatiyolar doğumdan sonra geçti gibi
SCerenY Sergul29 benim ergenliğimden beri kasıklarımda çıkıyor ve aşırı büyüyor. Patlayana kadar bişey yapmıyorum ama patladıktan sonra üzerini biraz kapatmanız lazım yoksa çamaşır sürttüğü için kolay iyileşmez. Hazır pansuman örtüleri var eczanede onlar hava da aldığı için çabuk iyileşiyor deneyebilirsiniz
Sergul29 sleepymom Yaa çok teşekkür ederim yarın deneyeceğim inşallah, aslında dün gece uyurken patlmis ama hala sis ve ağrı yapiyor
Elaninannesiiii sleepymom benim de doğumdan sonra çıkmıştı tam kenarında kocaman bişeydi oturamıyordum bile. Bende aynısını yaptım canım bi kaç güne patladı kendisi.
Geceperisi sleepymom bende hamileliğim boyunca 20 günde bir çıktı hep aldırdım çektirdim yani bu dediğiniz soğanı koyunca yanmadı mı yani benim ceviz büyüklüğünde vardı birde o şekilde gece boyu kaldı mı
sleepymom Sergul29 tamamen patladiktan sonra da ara ara sirkeli suyla temizleyin mikrop kapmasin tekrar diye
Panikatakanne Geceperisi merhaba sonra nasıl geçti peki ve neden sürekli tekrarlamış doktorunuz bu konuda birşey dedi mi
sleepymom Geceperisi yanma biraz oldu tabi ama onun aciısının yanında çok azdı benimki nohut kadardı bir kaç güne patladı ve geçti tekrarda çıkmadı evet bütün gece kaldı sabaha kadar sabah değiştirip tekrarda koyabilirsiniz soğanı haslamiyorsaniz sulu kısmı gelecek şekilde koymanız gerekiyor
Geceperisi Sergul29 benimki o kadar büyüktü ve açıyordu ki dokunmak ne kelime yürüyemiyordum uyuşturma yok zaten çok acıdığı için işlemin acısını hissetmedim bile ya enjektörle cekiyolar yada jiletle kesiyolar kesmeleri daha iyiydi içindeki mikropu boşaltıyolardı
Zuzumam Geceperisi 2.5 ay oldu doğum yapalı. Bende aynı durumdayım. Hastaneye gidiyorum uyuşturup neşterle küçük kesi atıp boşaltıyorlar ama tekrar doluyor. Antibiyotik kullandım yinede kurumuyor geçmiyor. Neden oluyor neye dikkat etmeliyim bilmiyorum.
Panikatakanne Zuzumam yaaa bende de aynı sürekli tekrar ediyor neyden kaynaklı acaba ya hangi bölüme gittiniz siz
Panikatakanne Zuzumam normal doğum mu sezaryen mi bu ara da sezaryen olanlar çıkartıyor diye duymuştum
Geceperisi Zuzumam yok canım ya antibiyotik hiç işe yaramıyor ki hamileliğim boyunca antibiyotik kullandım ama yok 20 günde bir çıktı hep . Birde doktorlar şu yüzden çıkar bu yüzden olur şuna dikkat et demiyor benim doktorum hiç bir neden söylemedi kaç doktora gittim ama yok yani neden çıkıyor kimse bilmiyor Birde sizin doğumdan sonra mı çıktı hamilelikte varmiydi