KumsalAda2 Bebeğim 2 ay 3 günlük göbeği akıyordu içinde parça kalmış bugün doktor yakma işlemini yaptı akıntısı arttı normal mi sizce 10 gün sonra tekrar çağırdı bidaha aynı işlemi uygulacak yaptıran varmı normal mi
Hamza2409 KumsalAda2 benim oğlumun da göbek akıntısı vardı yakma işlemi uyguladılar ama ondan sonra akıntı olmadı hiç bi sorun yaşamadık sonrasında da
dikkatbebekvar KumsalAda2 bizde göbegi düşerken oldu ilk yaktı pek fayda etmediı ikinciye yaktı gri oldu dediğiniz gibi sonra yine bikac gün akıntı devam etti ama azaldı gün gün bitti kendiliğinden
Rabiakaptan KumsalAda2 ayni seyi bende yasadim yakma isleminden sonra evde kendin temizle kolanya sür kulak çöpüne icini güzelce temizle hiç parca kalmasin siyah kabuklar oluyordu onlari cimbizla çekerek temizledik batikon vs sakin kullanma kolanya ile temizle biz 10 gun oyle cektik en son ebe bana boyle yap dedi yaptim yapmalardan sonra bi daha hic gitmedim şükür
Hamza2409 KumsalAda2 yani biz yaptırdığımızda bizimki de o şekilde üzeri gri olmuştu ama sonradan içten falanda akıntı olmadı 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı devam ederse akıntı tekrar uygulayacaktı ama çok şükür olmadı inşallah sizin de geçer bir an evvel 🙏🏻
Rabiakaptan KumsalAda2 aynen öyle oluyor dediğimi yap inşallah hemen toplarsin bizim çok uzun sürdü ben biraz da evde durdum hemen goturmedim 10 gun hastaneye git gel surdu sadece 20 gun cektik desem yeri ama kendimiz temizledikten sonra inan 3 5 gunde bitti o süreçte gitmedim bile
Hamza2409 KumsalAda2 bugün yaptılarsa bence normaldir geçer bir iki güne canınızı sıkmayın sağlıkla büyüsün bebişiniz ☺️