Lkjhgfdsa Merhabalar kızlar bugün doktorumuz bu diş topunu önerdi dişlerinin çok kalındığını görünce internetten fiyatına baktım da pahalı bir şey kullananlara soracağım gerçekten işe yarıyor mu bu paraları vermeye gerek var mı
aylinpala Lkjhgfdsa ben kullanıyorum oğlumda iki paket getirmiştim Almanya’dan 1-2 saatlik bi rahatlık sağlıyor bizde tabi bebekten bebeğe değişir mi bilemem
whitechocolatemochaa Lkjhgfdsa ben cok memnun kaldım 1 kutuyla 14 diş çıkardı o kadar yetiyo yani hatta ben biraz cok veriyodum belki bütün dişlere bile yeter
rosesbabys Lkjhgfdsa harika bi ürün kime tavsiye ettiysem dua etti 😊 skt 3-4 yıl oluyor 2. Bebeğime de kullanıcam nasipse o kadar kullandım ilkine hala içi full dolu gibi çok bereketliç
Lkjhgfdsa aylinpala 1 paket hemen bitiyor mu peki yoksa hemen biten bir şey mi hızlı çıkmasını sağlar dedi doktorumuz bize
Lkjhgfdsa whitechocolatemochaa rosesbabys Ay bu duymak sevindirdi beni çünkü baktım küçücük paket internette ve çok pahalı geldi bana tedagil falan aldım çünkü hem daha büyük hem daha ucuzdu o yüzden emin olamamıştım ama kesin alayım yarın o zaman
rosesbabys Lkjhgfdsa tetagile göre kullanımı cok daha kolay gece yarıları çıplık kıyamet uyanırdı asla uyumazdı hemen osanit atardım agzına 2 sn sonra dalardı uykuya bende cok işe yaradı inş sizede yarar 🙏 özellikle azı diş zamanı