Pressannesi Arkadaşlar şimdi bu Amazon dan halı alan varsa Allah aşkına yazsın buraya 600*1200m 666 TL felan diyor yani yurt dışından gelicek diyemi bu kadar uygun yoksa ölçüm mu yanlış bilen varsa Allah aşkına bir yazarmisiniz
Aslananne1 Pressannesi bn italyada yaşıyorum amazondan çok alışveriş yaptım herseyi göründüğü gibi geliyor
Litfenama Pressannesi üründe yorum varsa görebilirsiniz. Yurtdışından uygun oluyor ama kargo ücreti ve ithalat ücreti depozitosu varsa ödeme ekranında görürsünüz. Bunlar fiyatı yükseltecektir. Ayrıca Amazon en güvenilir ve müşteri memnuniyetini öncelikli tutan bir firma. Sorun yaşamazsınız. Yaşarsanız da mutlaka çözülür.
Pressannesi Okuyanbiranne yani bu ölçüm kaç metrekare oluyor ki baya büyük degilmi yani bu kadar uyguna satılması şaka mı anlamadım yani siz ne almistiniz
Pressannesi Aslananne1 ya öylemi benim kafamı karıştıran ölçüm aslında yani metre kare yurtdışında farklimi ölçümü onu anlamadım..
Pressannesi Uykusuzhergeceeee hayır tredyol gibi değil yorumları göremiyorsun ben daha yeni giriş yaptım çokta bilmiyorum ama herhngi bir üründe göremedim yorum