Bonnusimo İçinizde bu istek varken ertelemeyin lütfen. Rabbimin rızasını gözeterek kapanan bir insanın kolay kolay açılabileceğini düşünmüyorum. Yeni kapandım sayılır. 5 ay oldu. Sizin aksinize çok açık giyinen namaza başlayıp bırakan biriydim. İçimde vardı, cesaretim yoktu. Çevre baskısı çok gördüm. Kimse inanmıyordu kapanabilecegime. Sen yapamazsın iki gün sonra açılacağım diye ağlayacaksın dediler. En yakınlarım söylediler bunları. Namaza başlayıp dua ettim Rabbimin içime vermesi için, beni yoluna çevirmesi yolundan ayırmaması için. Yıllardır geçirdiğimiz kara günler Rabbimin bizi uyarışı. Şal bağlamayı internetten öğrendim videolar izledim evde denedim sürekli. Sıcak açıkken bile bunaltiyor bizi elbet bunaltacaktır. Parmağımıza diken batsa bunun mükâfatını veren Rabbim, onun rızasını gözeterek girdiğimiz tesettür için kimbilir nasıl mükâfatlandıracaktır bizi. “Bir günden sakının ki, onda Allah’a döndürüleceksiniz, sonra herkese hak ettiği tam olarak verilecek ve onlara haksızlık edilmeyecektir. ” Bakara Suresi.