Fidanmoon AsEc poposunu sabun degilde eczanelerde var popo yuma jeliyle yıkıyorum çocuklar için . İsterseniz bez degişimi yapa bilirsiniz . Biz pampers prima kullanıyorduk , sonra molfixe geçtik . Ara sıra kızartı oluyor hemen bepantol kullanıyorum 💕
hermosa08 AsEc kantaron yağı kullandım çok yoğun pişik döneminde 3-4 gün kadar her alt açmada spreyli kutu ile 3 fıs sıkıyordum. Şimdi de doktorumuzun önerisiyle her alt açmada hametan pomad kullanıyoruz. Yoğun bir şekilde sürüyorum pişiğimiz yok
leopardeseni AsEc Sudocrem kullanıyorum. Muazzam bir krem, pişiklere birebir, hatta sinek ısırığına, egzamaya herşeye iyi geliyor.
hermosa08 cananata01 ben yarım litrelik spreyli kutu aldım içini kaynatılmış ılımış suyla dolduruyorum onunla ıslatarak kullanıyorum temizleme pamuklarını
Kader_plt10 AsEc doktor bize madecessol ve trosyd vermişti hemen geçti her bez de yıkamıştım bide poposunu
Ozlemyazici1 AsEc pişik oldukça yıkamayın sürekli yıkayın benim 17 aylık bebeğim hep yıkadım ve hala daha yıkıyor ilk doğduğunda sudocrem aldım hala daha duruyor çok nadir pişik oluyor yediklerimden kaynaklı oda diye düşünüyorum birde tabiki bez çok önemli prima premiumcare kullanıyorum
Gokcemiraym AsEc kantaron yağı birde ebebektede var ıva natura pişik kremi ben 5aydır kullanıyorum cok memmunum boynuna koltuk altına pişik olan heryerine sürdüm birde ıslak memdil kullanıyorsam bile yıkıyorum2-3 tane öyle siliyorum coğu zaman pamuk var kare onu nemlendirip onla siliyorum umarım faydasını görürsünüz
Belinays AsEc arko yeşil tüp klasik çok iyi olduğunu söylüyorlar ben denemedim kantaron yağı sudocremm iyi geldi bize
only_1 AsEc en iyisi vazelin bende güzel etki gösterdi diğer alt degistermede hiç kızarıklığı kalmamıştı
GMD AsEc AsEc Bepanthol pişik önleyici Kremden ben çok memnun kaldım hem pişiği geçiriyor hem önlüyor tavsiye ederim
Aysukoken AsEc hametan yada hamezing kullanın benim bebeğim ameliyat olduğundan kaynaklı antibiyotik kullanıyor ona rağmen güzel geçirdi geçmiş olsun
Izel45 AsEc olduktan sonra sudocrem çok iyi geliyor elinden geldiği kadar bol hava aldır Bezini farklı bir marka dene mümkünse prima premium bide ıslak bırakmamak lazımmış öyle duydum
Tugceonrdml_ AsEc eğer çok sık pişik oluyorsa emziriyorsanız yediğiniz ürünlere dikkat edin ek gıda veriyorsanız da asitli şeyler verip vermediğini kontrol edin . Alerjik olabilir veya bez den kaynakli olabilir yada idrarı kakası asitli olabilir bizim de mantara kadar giden pişik sorunumuz vardı bir çok krem kullandık ama en etkili DESİTİN Mor renkli kutusu ve OKSİNİC oldu