ballkizimm_ Kizlar merhaba Bugun aile hekimimiz menejit asşisindan bahseti yapmani öneririm dedi. Yaptirmalimiuim? Siz yaptirdinizmi ve kaç doz?
-Beliss ballkizimm_ 1yasinda yaptiricaz doktorumuz oyle uygun gordu agir bi aşi oldugu icin bebekler bazen kaldiramiyor ateslenme vs oldugu icin evet yaptirmayi dusunuyoruz cunku menenjit gecirdiginde beyin fonksyonlarina zarar gelme ihtimal yuksek engelli kalma olasiligi yuksek oldugu icin yaptiricaz
cansuyagmur ballkizimm_ ⅗ aylıkken yaptırdık son dozlar 13 aylıkken. bexsero da çok zorlandı kızım. şahsen biraz pişman olmuştum çok küçük başladık diye. ama doktor öyle önerdi. neyse olduk bitti ilk iki dozları
ballkizimm_ -Beliss bizede oyle uygun goruldu 1 yasinda yapin diye fiyat aldinizmi eczanelerdeb ve size kac doz yapilmasi soylendi
-Beliss ballkizimm_ 1yasinda 2 3doz olarakmi ne yapiliyor die biliyorum gecen ay sordugumda 1200 dedilerdi simdi nekadar olmustur bilemiyorum daha 5ayimiz var yaptirmaya o yuzdn haziranda zam gelicek die biliyrum
ballkizimm_ -Beliss cok sacma ya fazla ucuk fiyatlar. Yazikk.. Evet zam gelecek bizde şimdiden alip eczanede bekletmeyi düşünüyoruz. Bazi aileler oyle yapiyormus,daha fazla odememk icin.
cicekkizlarimbalkizlarim ballkizimm_ Ben ilk dozunu yaptırdım. İkinci dozu da aldım. Ama aşılar soğuk zincirde saklanması gerektiği için elektrik kesilir aşı bozulur diye aldığım yer sorumluluk kabul etmedi. Bende kendi dolabıma yumurta katılan yere kattım. Az değil 2 bin küsürdü.
Arya0102 Özellikle Suriyelilerin gelmesiyle menenjitte bir artış olmuş. O yüzden çok önemli bir aşı bence biz de önümüzdeki aylarda yaptıracağız. Bildiğim kadarıyla 4 yaşa kadar vakit var.
Feyza10 19 aylık bexero ilk dozu vurulmuştuk biraz ateş yaptı. 20.ay da nimenrix sadece 3 gün huysuzluk yaptı 2 doz bexero kaldı onlar da 22 ve 25. Aylar da