Efem123 Kızlar bebeğim kafasındaki konakları nasıl temizlicem zeytinyağı diyolar ama bebeğim 2.5 aylık şuan yapsam bişey olurmu
MeryeminAnnsi Efem123 zeytinyağı olur ama asidik bir yağ ben Hindistan cevizi yağı sürmeyi tercih ediyorum. Varsa ya da alabilirsiniz onu tercih edin derim.
canm_bebegm Efem123 zeytinyağını surup biraz bekletin daha sonra tarak ile tarayin dus oncesi bu sekilde tekrarlayin zamanla azalip yok oluyor
Show_must_go_on Efem123 Zeytinyağı işe yaramadı bizde bebek yağı sürüp bekleyin biraz bastırmadan tarayın sonra yıkayın geçer bizim tek seferde geçti öyle
Yigitefeannesi Efem123 zeytinyağı+şampuan değişimi kesinlikle mustela kullanıyorduk ama asla azalma olmuyordu zeytinyağı yapmama rağmen çocuğun saçları dökülmeye başlamıştı bübchene geçtik hem Konak bitti hem saçlarımız tekrar çıktı
Sclctn Benimde bebeğim olmuştu şuan 8.5 aylık hakiki zeytinyağı sürüp yarım saat bekletmiştim yıkadım taradım çok şükür geçti doktorumda zeytinyağı önermişti.
Tubanurrr Efem123 benim oğlum da çok fazla olmuştu 2-3 aylıkken mustela marka köpük Şampuan kullanıyorum konak için bir iki hafta içinde geçti hepsi ama hala kullanıyorum dört aylık oldu şampuan i değiştirsem bıraksam tekrar geri olur mu bilmiyorum
Gnssn Efem123 ben bebek yağı surmustum duştan önce bekledi biraz. Duştan sonra da konak tarağı ile temizledim
Leyla0613 Efem123 mustelanın köpük formunda konak şamşuanını kullandım bir yasına kadar. 2 günde geçirdi mükemmel bir şampuan