Bsttkmrn Kızlar merhaba bebeğim çok fazla salya akıtıyor. Daha 3 aylık acaba dişleri mi erken çıkacak ondan mı böyle yapıyor. Yoksa bu aylarda normal mi. Köpük köpük oluyor ağzında tükürükleri. Bir fikri olan yazarsa çok sevinirim.
caylavyu Bsttkmrn benimde bebeğim 3 aylik aynı durum var doktor diş dönemi olduğunu söyledi diş kaşıyici aldım onunla kasıyor rahatlıyor yoksa hem salya hemde ellerini ağzına sokuyordu
menek16 Bsttkmrn 2. ay itibariyle tükürük bezleri aktif çalışmaya başlar 3. ay itibariyle diş hazırlıgı başlar ve kombo olur o salyalar :)
Yigitefeannesi Bsttkmrn hemen çıkmaz o aylarda başlar altı ay olana kadar devam eder birde şuan onlar tam olarak yutkunamadığı için de akıyor bize kehribar kolye çok iyi geldi 🤌🏻
[silindi] caylavyu benim kızımda ellerini parmaklarını öyle bir şapırdatarak yiyor ki anlatamam. Parmaklarından bazen öğürmesi bile geliyor ama vazgeçmiyor 😂 Üstelik ağzında köpük ve salya da var 8 martta randevumuz var bakalım o zamana kadar neler olacak
caylavyu [silindi] evet evet birebir aynıı ya çok tatlı gözüküyorlar bizimde doktor kontrolumüz de damaklara baktı ve diş döneminde olduğumuzu söyledi
Hndealnathn Bebeklerin tükürük bezleri doğumdan sonra aktiflesir. Tukurugunu nasıl yutacagini bilmeyen bebekte bu seferde salyasi akar çok normal
[silindi] caylavyu Valla bana biraz erken gibi geldi ama çok çabuk gelişmeye başlıyorlar artık kabulleneceğiz
Omer-Asaf-04-11-2019 Kehribar kolye almanızı öneririm benim oğlum 3 yaşında sizğn döneminizde başladık alınca çokta şyi geldi