Merihh Merhaba. Bebeğim 13 aylık ve yarın iki doz menenjit aşısı olacak, ilk dozları oluyor. Merak ediyorum ama sanırım huysuzluk, ateş falan yapıyormuş. Çok zor oluyor mu ve kaç gün sürüyor? 🙇🏻♀️🙇🏻♀️
Show_must_go_on Merihh bizde sadece bacakta sertlik be kızarıklık yaptı doktor tavsiyesi ile açıdan 20 dk önce calpol verdik ateş olmasada aşı yeri ağrı yapıyor huysuz olmasın dedi şükür yaşamadık ateş falan
Laren Merihh bence 2sini birden aynı gün yaptırma her bebekte olacak diye bişey yok tabi ama benim kızımda çok yan etki yaptı ikisi birden olduğu için ağır gelmiş doktoru bile değiştirdim
Ece__ Merihh bizde nimenrix hiçbir yan etki yapmaxı, bexsero da ilk dozda hiçbir şey yapmadı ancak 2. Dozda bir gece huzursuzluk yapmıştı
derenay Merihh biz 1 yas aşılarıyla aynı anda yaptırdık iki kol iki bacaktan oldu calpol verdim iki kere hiç bir yan etjisi olmadı huzursuzluk vs gayet iyiydi
Merihh Show_must_go_on hııı benim de aklıma gelmişti öncesinde calpol versem mi diye ama vereyim o halde canım
DeD Benim kızımda da bir kez ateşi yükseldi o kadar bebekten bebeğe değişiyor aşıların etkileri insaallah sizin bebisin bir sıkıntısı olmaz🤲🤲
Huysuz Asıdan önce calpol vermeyı doktorumuz onermedı bıze. Bence doktorunuza danısıp verın. Bızde ıkı gun ates yaptı huzursuzluk ve bacak şişliğide ne yazıık ki. 5 aylıkken ılk dozlarını yaptırdık iki aşı bırden. Fitil ateş düşürmede daha etkili oldu bızde
Merihh TtazeAnne derenay Ece__ Laren Huysuz Kızlar olduk dün aşımızı iki düz olduk çok şükür iyiyiz yani pek bir etki yapmadı gibi her zamanki hallerdeyiz çok teşekkür ederim hepinize ♥️🙏🏻😍
yasacmalamalo Merihh biz 3.ayda hem rota hem iki menenjit olduk menenjit ateş yapdi biraz cnm ikinci doz da aynı seklde oldu