caylavyu Kızlar 3. Veya 4. Ayda ilk doz şart mı yani 5.ayda yaptırabilir miyim bu aşıyı? Maddi olarak 1 2 aya rahatlicaz o yüzden 5. Ayda yaptırmak istiyorum 2 bin kusur dediler menenjit için bilgisi olan yazabilir mi
[silindi] caylavyu doktorumuz 6 aydan sonra yapalım ilk dozu dedi. Biz 5.ayda yaptırdık ama öyle tercih ettik.
[silindi] caylavyu 2bin küsür mü😪 en son 31 aralıkta yaptırdık 1250 tlye ankara medical parkta. Mart ayında yine bir dozumuz var üzüldüm fiyatı duyunca
Eminecak caylavyu menenjit aşısı için şartlı bi ay yok bizde ilk dozumuzu 5. Ayda olduk. Rota aşısı 3. Aya kadar yapilmasi gerekiyor sadece. İlk dozumuzu 5. Ayda başladık 7. Ayda iki tane olduk son dozumuz hatirlatma dozu dedi 1 yaşından sonra yapalım dedi doktorumuz.
Hulya-06-32 Doktorumuz toplamda 5 adet menenjit yazdı 7 ay 2 tane 9 ayda Tekdoz 13 ay son 2 doz menegog ve beneto
Merihh Benim bebeğim 13 aylık ve yarın iki doz birden olacak sonra da tek bir doz daha olacak yani toplamda 3 doz olmuş olacak biz öncesinde yaptırmadık. Tek bir dozu mu 2 bin küsürmüş?🙇🏻♀️🤦🏻♀️
caylavyu Merihh evet bugün sordum hastaneye bebeğim 3 aylik rota yaptırdık menenjitide sordum 2090 tl denildi
Elflnykt Kızım ilk dozu dört aylıkken oldu bugün de son dozunu oldu, yeni bir yaşına girdii ama doktordan doktora değişiyor anladım kadarıyla çok farklı aylarda başlatanlar var. Ayrıca bugün aşıya 1300 verdim 2 bin olduğunu sanmam.
Elflnykt caylavyu ben bugün Ankara’da özel bir muayenehanede 1300 verdim bence başka yerlere daha sorun genelde bizim doktorumuz böyle aşıları kârsız yapıyor ama 700 lira fark da çok fazla
Esin_egemen caylavyu Canım bizim doktorumuz 3-5-13. ay şeklinde 3 doz yahut 7-13. ay olacak şekilde 2 doz diye öneri de bulundu. Biz evden çok çıkmıyoruz çocuk bizim dışımızda çok insanla temas etmiyor koruyabilir derseniz 2 dozu öneririm demişti. Ama yaz vakti ve tatil planımız olunca biz 3 dozu tercih ettik. Okuduğum bir kitapta da dozları bu şekilde öneriyordu.
Minisinannesi07 caylavyu yanlışlık olabilir mi? Daha bugün rota+menenjiti 2300 TL’ye yaptırdık. Tek aşı fiyatı o kadar olmaması lazım.
caylavyu Minisinannesi07 rotayı ysptirdim 1040 tl bugün menenjit olarak sordum 2090 tl dediler bilmiyorum
Huysuz Ikı farklı tip asılarn fıyatı 2 bın kusur. Ikı doz yani. Bız 5. Ayda basladık 5,7,13 seklınde yaptırcaz. Toplam 6 doz.