CaglaCaner Bebeğim 3 ay 10 günlük. 6.ayını geçmeden sünnet yaptırmayı düşünüyorum. İstanbul da Avrupa yakasında oturuyorum. Sünnet yaptırıp memnun olan anneler hangi hastane ve hangi doktora gidip yaptırdınız paylabilirmisiniz deneyimlerinizi 🙏🏻
hkaf2580 CaglaCaner neredeyse aynıyız bizde 3.21günlüğüz bende bu aralar yaptırmak istiyorum araştırıyorum
Zeyzeycan Merhaba bende oğlumu 15 günlük yaptırdım istanbul fatihde salih selman hocaya 3 günde toparlandık.
Zeyzeycan CaglaCaner istanbul fatihte klinik salih selman hoca internetten araştırarak randevu almıştım
Kubrasolmmaz hkaf2580 ne gibi şikayet ben çok memnun kaldım be kanama , şişme, hiçbir şey yaşamadım o kadar güzel bir süreçti ki 1 gün ağladı sonra hiçbir şey yoktu
hkaf2580 Kubrasolmmaz ismini aratırsanız görebilirsiniz bende şaşırdım siz memnun kalmışsınız ama mahkemeye vericem diyen bile var 😑
Kubrasolmmaz hkaf2580 Allah Allah bir bakayım şaşırdım şuan yorumlara baktım şuan sekreterden şikayet var doktorun olumsuz yorumunu görmedim evet sekreteri sıkıntılıydı o zamanda doktor içşn gidiyoruz demiştim bende sekreteri çok takmadım ben
Sehirdegeceyarisi Gaziosmanpaşa Medical park Hamit okura yaptırdık 5 aylıkken lokal anestezi ile oldu ertesi gün sargısını şımarıp kremini sürdük şişme kanama vs ekstra herhangi bir durum olmadı başka hastaneye doktora da kontrole götürdük gayet iyi dedi
mrz_04 Merhaba oğlum 10 aylık çok hareketli daha doğrusu keşif zamanı hiç durmuyor bende yaptırmak istiyorum biraz daha beklemeliyim acaba