musmutluanniskos Nerm7n ahahahah işte çok işe yarıyor süper oluyor ama bir yandan fa iç huzursuzluğu acaba zararı olur mu diye. Her türlü ses zihni meşgul ediyor diye okudum. Bilinç geriliği vs.
musmutluanniskos Hulya61 uyuyunca kapatınca uykuya devam edebiliyorsa uzun süre ne güzel. Benimki hemen bi sese uyanır. Tahta gıcırtısına falan gözleri cin gibi olur
Hulya61 musmutluanniskos kısa bi sure devam ediyor ama baktım uyanacak gibi açıyorum tekrar süpürge sesi dalıyor tekrar dan, allah dan gece aramıyor süpürge sesini,
musmutluanniskos M2_asel çok doğru söylüyorsunuz. Gece uykularına geçişte öyle yapıyorum dalabiliyor ama gündüzleri dalamıyor malesef :((
Shylkyc musmutluanniskos aa zararı neymiş 🤔 benim arkadaşım da odasında hep radyo açık tutarmış sese alışsın, her sese uyanmasın diye. Bunu yapan çok insan var.
musmutluanniskos Shylkyc arka planda hep zihni meşgul ettiği için bilinç gerilemesi yapabilir diye okudum. Özellikle white noise dedikleri. Ama tabii her bebekte yapacak diye bir şey yok. Süresine ve ses yüksekliğine göre de değişiyormuş