efeninannesi4207 4,5 mm bizim geçen gittiğimizde hap başlattı aldactone 25 mg kullanan var mı ya da böyle olup küçülen??
Dnzdmr efeninannesi4207 1aylıkken gittik asd 6.5 mm ama hap falan başlamdı kapanablr dedi 6aylıkken kntrlğmz var şuan 4buçuk aylık
asyanin_annesi35 efeninannesi4207 canım biz 1 aylıkken gittik iki delik vardı asd dendin 4 aylıkken gittik 1 delik kalmış bidaha 1 yaşında gel dediler hap falan başlatmadilar kuzum rabbim şifa versin inşallah ❤️
Gulra Dnzdmr 20 günlükken öğrendik 7. Ayda tekrar gittk büyümüştü. Kapanır dedi ama hızlı nefes alması canımı cok sıkıyor
asyanin_annesi35 Gulra yavrum inanır mısın hiç dikkat etmedim olsa fark ederdim sanırım şimdi uyuyo kızım 7 aylık şu an bakayim bı saniye normal canım hızlı değil şu an
Dnzdmr Gulra bnmkide uyanıkkende öle uyurkende genelde hızlı bidaki ay gideceğiz içim içimi yiyor umsrım kapanmıştır herşey yolundadır
Gulra asyanin_annesi35 uyurken cok normal zaten uyanıkkende cok az hızlı alıyor böyle heyecanlanıyor gibi:( uyanıkken nasıl ? Ben 15 saniye tutup ölcüyorum uyurken 8-9 arası cıkıyor
asyanin_annesi35 Gulra kız depremden beri kafa kalmadı bende İzmir’de yaşıyorum bende sürekli gözüm avizede bildiğimi gördüğümü unutuyorum 🤭 uyansın dikkat edeyim yazarım sana