Cennet70 gamze____34 bizdede vardı kuzum ama bebeklerin çoğunda oluyormus ve 1 yaşında büyük ihtimalle kapanıyormuş suan 6 aylığıyız doktor kontrolde duyacağım ama 1 yaşında tekrar bakalım dedi üzülme
1prens1prensess gamze____34 evet anne karnında fark edildi son haftamda doktora gittim doğduğunda da bakıldı üfürüm duyuldu kardiyolijiye yönlendirdi doktor baktı çok hafif bir delik var dedi 6.ayda geçer geçmezse 2yalına kadar kapanıyor çoğu bebekte yaşanan durum dendi 6.aya kontrol verildi şuan 6ay 12günlük randevumuza gittik ve kapanmış deliğini doktor yinede tedbir amaçlı 6 ay sonra Bi daha gelmemi söyledi 2yaşına kadar 6 ayda bir bakılacakmış korkulacak bişey değil yani korkmayın çoğu bebekte gerçekten görülen bişi evet anneyi evhamlanıyoruz ama çevremde çok yaşayan olduğu için hiç kötüsünü düşünmedim şükür geçti
Pltoztrk gamze____34 canım benım oğlumda da 2 aylıkken fark ettiler kardiyoloji ye sevk etti gıttık dedı cok kucuk bısıy 6 ay sonra gel bakalım tekrar denildi gıttık ıste 1 hafta once 8 aylık oglum cok sukur kapanmış 2 yıl sonra kontrol dedı
Bkts Bizdede vardı kardiyoloji bölümüne gönderdi masum üfürüm dedi doktor büyüdükçe kilo aldıkça kapanicak dedi
Blackcloud Benim bebeğimde de vardı, 6 aylık olunca tekrar getirin dediler ama 9 aylıkken götürebildik ve hiçbir sorun kalmamıştı elhamdülillah.🤲🏻🙏🏻.