Tugram28 Bebegim 2 buçuk aylık kulakları hafif kepçemsi olmaya başladı bandana takıyorum düzelirmi acaba
Deletedmom0035 Tugram28 Ailede varmı canım ? Varsa kaçınılmaz olabilir benimde kulak memem kepçe gibi 1.oglumun babaya benziyor dùz 2. Oğlum 2 aylık benim kulağımın aynısı kulak memesi🤣🤣
Basak71_ Tugram28 bizimki de katlanıyor ne kadar düzeltsemde bağdanayım sevmiyor 3 aylık olcak 1 hafta sonra kafasında bandana da durdurmuyor kafayı sağa sola çevirirken çıkartıyor 😅🤔
omer12 Tugram28 bizimde oyleydi bandana alip taktm ama ya kaydı ya gozune geldi braktim saldim gtti suan biraz kepcelik var ama cok tatli 😁
Rainnn Tugram28 Bizde ve eşimin ailesinde hiç kepçelik yok ama oğlum uyurken veya emerken kulakları katlanıyor düzeltmeme rağmen yine var biraz kepçelik
Tugram28 Deletedmom0035 yok canım ya kulaklarımız düzgün yatınca işte katlanıyor yeni yeni olmaya başladı insallah ilerrde düzelir 🙄
asocialmom Deletedmom0035 aynı benim kızında doğduğunda yapışıktı iyi dedim bana benzemeyecek 40 ı çıktı aynı benimki oldu😂
Ecmayz Aynisi bizdede var. Yatiyo kulagi katlaniyo. Emziriyorum once kulagini duzeltiyorum😂😂 benim abimde kepceydi kucukken annem bantlardi😭😭😭
Tugram28 Ecmayz 😂 işe yaradımı bari bantlamak 😂 bende kız bandanası aldım oğluma onu takıyorum yeni olmaya başları zaten
Betul055 4 ay çok düzgün kulakları vardı biraz zaman sonra iyice açıldı bana benzedi bende estetik olduğum için bu kime benziyor diyorlar 😂😂😂. 5 yasına gelen kızıma nasipse yaptıracağım
Deletedmom0035 asocialmom nerelisim belki akrabayızdir😂😂 ben aslen manisa doğma büyüme buyume izmir😂😂
Tugram28 omer12 bende takıyorum ama dediğiniz gibi iniyor yada çıkıyor fayda etmiyor ilerki zamanlarda düzelir insallah