nazliicank Daammlaaa bebegım 6 aylık 5.5 aylıkken cıkardık. 4.ayda kabarmıstı huysuzlugu baslamıstı. Huysuzlugu gelıp gıdıyodu. Doktorumuz 1 hafta sonra da 1 ay sonra da cıkarbılır demıstı
Selin1234 Daammlaaa benim kızımın dişleri 4 aylık ken kabardı ve ilk dişini 12 aylıkken cikartti daha yeni
Bjk Bebeğim 6 ay 13 günlük, bizde de damaklarda şişlik var, salyasi ve ateşi arttı, sürekli kaşınıyor, uyku düzenimiz hiç kalmadı malesef henüz çıkan bir disimiz yok 😏
Daammlaaa Bjk uyku konusu beni çok zorluyor çıldırcam 😂 uyutuyorum elini ağzına götürüyor battaniyesini tutup ağzına alıyor bi şekilde uyandırıyor kendini bide emmek istiyor 20 dk da bi emiyor uyandıkça göğüslerim de feci ağrıyor bide üstüne uyuyamıyorum 🙄
Bjk Daammlaaa uyku beni de çok zorluyor, hem sık uyaniyor, kucağıma alıyorum uyuyor yatırıyorum uyanıyor, emzigini çıkarıyor elini ağzına götürüyor sürekli kendini uyandirmayi başarıyor bir an önce çıksın da rahatlayalım:) soğutucu diş jeli aldık yine de kasinmasi devam ediyor
ikicanpareannesi 3 aylıkken belirtiler başladı 6 buçuk aylıkken çıktı huzursuzluğu çıkarınca da bitmedi artarak devam ediyor :/
BusramBalaban Jel ne öneriyorsunuz bizimde uykusuzluk var akşamları uyuyor ama gündüz 15 20 dk eli hep ağzında
Daammlaaa Doktor bana dentinox jel verdi ama çok zorda kalmadıkça kullanma tavsiye etmiyorum dedi bende almadım bile 🤔
Selin1234 Daammlaaa 10 tane karanfil i dövüp zeytinyağının içine koyun bir gün dışarıda bekletin sonra buzdolabına koyun ve onu dış etlerini sürün çok rahatlıyor