_07cinarhsn ben 5 aylıkken yaptırdim ama keşke daha erken yaptirabilseydim hareketlendikce zor oluyor.Bolgesel uyuşturma oldu şahsen küçücük bebeği tamamen uyutmalari taraftarı değilim benim fikrim tabi.O bölgeye ilk olarak krem sürdüler uyussun diye daha sonra iğneyle uyusturdular.Doktorumuz uyutmamizi söyledi daha kolay olur diye.Bebegim uyudu Allah'tan kolay oldu.Doktorumuzdan da çok memnun kaldık.Oglum kiprandikca piş pişledi ninni falan açtılar sakinlessin diye.1 haftada tamamen iyileşti.Huzursuz oluyorlar tabi.Bezleniyor mu diye sormuşsun bezleniyor hatta hep derler bezin içinde daha çabuk iyileşir bir an önce yaptırın diye.İlk etapta pipisi bandajli oluyor kantoran yağı ve antibiyotik içeren sarı bir krem veriyor.Bandajin ucu açık her alt değiştirdiğinde açık olan yerden yağı damlatiyosun.Bandajin etrafinada bolca krem suruyosun.Bandaj kendisi düşene kadar sen cikarmiyosun.Bizim bandaj düştüğünde çok ağlamıştı oğlum bizde kağıt bardak koymuştuk.3 günde sürekli bardak koydum daha sonra düzeldi çok şükür.Ben özelde yaptırdım 550 TL verdim