merve_uraz Bebeğim 18 aylık oldu çoğu alerjisi geçti ama hala gece en iyi ihtimal iki saatte bir kalkıyor,emiyor bunu yaşayan anneler varmı ne yaptınız
Morbalon merve_uraz alışkanlık yapmış olabilir mi? Benim bebeğimin de çoklu besin alerjisi var. 6 aylık,diyete girdiğimden beri gece uykuları düzenli. Sizin alerjiniz geçmiş. Belki alışkanlıktan kalkıp emiyordur.Büyümüş artık Gece beslenmesini keserseniz daha kesintisiz uyur belki.
AyEmRa Morbalon benimde bebeğim alerjik. Gece uyanıyor. Diyette yapıyorum ama neden hala uyanıyor olabilir.
Morbalon merve_uraz yani benimde bu konuda tecrübem yok ama. Okuduğum kadarıyla uyanınca su içirip uyutuyorlar, ya da kucağa alıp uyutuyorlar, birkaç gece zorlu geçiyormuş bebek alışana kadar. Ben de bir yaşından sonra gece beslenmesini kesmeyi düşünüyorum.
Haffuse Benim kizim, gece bari 2 saat uyutayim diye cok dua ederdim… Siki bir ugrasla, duzene girdi uykulari cok sukur… Ama su an azi disi cikardigindan yine bozuldu, ama gecuci bi surec insaAllah toparlayacaz
Haffuse merve_uraz uyku saatlerini duzene soktuk, Uyku ve uyaniklik saatine gore yatirdim… Gece beslenmesini kestim, desteksiz uykuya gectim🤗