Aslananne1 Busbus03 ver canım çok faydalı bne her bittiğinde yapıyorum bebeğime yemeklerine koyuyorum
balkaymak__ Ben evimde hiç bi zaman et pişirmedim bu şekilde et türü de asla pişiremem kokusunu hissediyorum şuan ve tansiyonum çıkıyor nasıl yapıcam ben şu sudan bebeğime ya ağlıcam başka hazır satılanı yok mu bunun
Askimizinmeyveleri balkaymak__ hazırlar ne kadar güvenilir bilinmez canım komşuna felan desen yada annen kayınvaliden varsa sevmeyene gerçekten kötü kokar anlayabiliyorum
Feyzanne balkaymak__ migrosta da var instgaramda da bir sürü var gerçekten de güzel duruyolar benim yaptıklarımdan daha güzel duruyor mesela. Bulursunuz
Busbus03 balkaymak__ var ebebekte var ama güvenli mi bilmiyorum bir araştırın ya da anneniz kayınvalideniz yapsın
Mrveo1234 balkaymak__ asla tavsiye etmiyorum bende asla kokusuna falan gelemm et tutekmem ama insani cani oldumu sagligi oldumu hersey yapiyo ben duduklude kaynatiyorum koku olmuyo kapagini balkonda aciyorjm asla ew kokmuyo tavsiye ederjm .. yinede yapamm diyosan o zamn yakinlarin annen ablan kayinwaliden sana yapabilir