Dnckrn Merhaba seneye kısmetse oğlumu 26 aylıkken tam gün kreşe vereceğim Başakşehir de oturuyorum. Kreş seçerken nelere dıkkat etmelıyım neler sormalıyım görüşmeye gittiğimde tecrubelerınızı yazar mısınız
pitircik2019 Dnckrn merhaba , seneye o fiyat daha da artacaktır. 1) sınıfta kaç öğrenci olacak ? Kaç metrekare sınıf ? 2) sınıfta kaç öğretmen olacak ? 3) eğitim içeriğine bakmalısınız , yabancı dil var mı ? Etkinlikler neler ?
NaimeYilmaz [ ] Sınıfta kamera var mı nerelerde yok [ ] Öğretmenlerin mezuniyeti [ ] Yapılanların paylaşım sıklığı ve paylaşım yöntemi [ ] Yabancı dil/branş ders eğitim saatleri [ ] Rehberlik saatleri ve bize genel durum paylaşım sıklığı [ ] Servis konusu [ ] Yemeklerin ana malzemeleri nereden temin ediliyor. [ ] Yumurta-süt gibi ürünler nereden temin ediliyor [ ] Tuvalete kim goturecek temizligi nasil olacak [ ] Dini eğitim veriliyor mu? [ ] Her zaman başlarında biri olacak mi? [ ] Oyun saatleri? [ ] Küçük ya da büyük her olumsuzlukta bilgilendirilecek miyim? Notlarım bunlardı
Tatlican NaimeYilmaz Tuvalet konusu gercekten önemli kizimin gittigi kreste yardimci oldugu halde ilgilenilmedigi icin kizim ve 3 4ogrenci idrar enfeksiyonu oldu.Birde baslarinda herzamn biri olmali kizim parkta yuksekten dusmus ögretmeni aradim ogretmen bilmiyor bile ve ben baslarinda durulmasini istiyorum dedigimde ayse hanm siz sadece erva ile ilgilenelim istiyorsunuz cevabini aldim oyun parkinda cocuklar yanliz brakiliyor kamera dahi yok
pitircik2019 Dnckrn Naime hanım benim aklimda olup unuttuklarimi da yazmış. Yardımcı ogretmen var mı muhakkak sorun. Ayrıca sınıf öğretmeninin kesinlikle diplomasına bakın.
pitircik2019 Dnckrn lavoba ihtiyacı için destek oluyor , sınıf içi aktiviteler de dahil olabiliyor. O kurumdan kuruma da değişiyor.