printhelloworld Ecemilay maşallah benim kızımın gözleri de böyle babasına benziyor 3 buçuk aylık şu an inşallah dönmez
Ecemilay printhelloworld sizinkine de maşallah ayy inşallah dönmez çok merak ediyorum döner mi diye ya
printhelloworld Ecemilay doktorumuz göz rengi 6. ayda tam belli olur demişti bende çok merak ediyorum 👀
pasaklisinkukuli Ecemilay çünkü gözleri bulanık renkli değil üzerinde lens varmış gibi durdugu durum geçmiş oturmuş bence gözleri
uzlet Ecemilay oyyy Maşallah Sübhanallah 6 aydan sonra tam netleşir diyorlar Ama bence değişmez gibi göz rengi Gayet net
Ecemilay uzlet babası Ela gözlü ben koyu kahve benim dedelerim mavi gözlüydü bu da mavi gözlü oldu doktor dedi olabilir dönmeyebilir ama tecrübeli annelere sormak istedim
baykuskiz_ Ecemilay masallah 🧿 goz rengi belli olmuyor benim kizimin daha masmaviydi boncuk gibiydi 9. Aydan sonra yavas yavas donmeye basladi.
uzlet Ecemilay canım göz rengi sadece anne babadan alınmaz Sizin genlerinizde varmış demek ki dedelere çekmiş ne güzel Ben de çok isterdim renkli gözlü olsun ama kahverengi oldu 😊🌸
Kaymaklibiskuvi Ecemilay kizimda boyleydi hafif bi degisim oldu ama hala renkli dokuz aylik ben ela babasi kahverengi gozlu
alyaduru0206 Benim kızımında cam gibi masmaviydi 9 aydan sonra yeşil oldu artık yeşil gözleri. Nsıl döndü bizde anlamadık cokta güzeldi ama saglıklı olsun da gözleri onemli olan o