Ygmrkara Merhabalar arkadaşlar, bebeğim 6 ay 10 günlük ek gıdaya geçiş dönemimizde çok istekli olmasada yediriyordum tadımlar yaptırıyordum geçen hafta dişi patladı bugünde yanındaki diş patlayacak kabarmış ve 1 haftadır kaşıktan kaçıyor resmen hiç bir şey yemek istemiyor sadece yoğurt istiyor. Dişten dolayı mı yoksa 6 ay hep emdi ek Gıdayımı reddediyor bilemedim 😰
MuMuBu Ygmrkara sakın zorlamayın eğer yemeğe önyargısı olursa cok ugrasırsınız ne yemek istiyosa onu verin. bnmki 7.5 aylık hala tam baslamıs değilim bazı gün hiç ek gıda vermedigim okuyor
Denizanasi92 Ygmrkara dişten kaynaklı sakın zorlamayın yoksa soğutursunuz zaten şuan tadım dönemi bırakın yemesin. Diş dönemi özellikle kaşık reddi olur blw için de küçük. Elinizle yedirin veya onun yiyebileceği şeyleri önüne koyun yesin yemiyorsa zorlamayın
Birprenscik Ygmrkara diş iştahsızlık yapar canım bende aynı durumdayım iştahı olan çocuğu ln iştahı kesiliyor zor zaptediyorum valla
Haffuse Disten dolayidir, bu surecte elinle yedir, kasik rahatsiz ediyor… Ve istahsizligi ek gida reddi de hep disten kaynakli genel rahatsizliklari, b8 an once patlar insaAllah
Egenim Ygmrkara temiz müslin bez ıslatın cıkarın cok soğuk olmasın siz de kompres yapabilirsiniz. ½ dk damaklarına uzun süre maruz kalmazsa olmaz
Ygmrkara MuMuBu ağzına zorla koymuyorum bekliyorum açmasını öylelikle 3 5 kaşık veriyorum bazen hiç almadığı oluyor tabi bu durum çok üzüyor o kadar uğraşıyorum ediyorum yemeyince kötü oluyorum sütle doymaz gibi geliyor çünkü 🥺
MuMuBu Ygmrkara daha küçük süt ona yeter yoğurt verin yiyosa yada sizin yedğiniz yemeğin suyuna küçük etmek batırıp verin ben öyle de yapıyorum.