Merhabalar benm kızım dün sabah 4 ay aşısını oldu aşı olmadan iki gün önce hemşireyle doktora sormuştum aşı olucaği gün bnm uçak biletim var yurtdışına gideceğim bi sorun olur mu diye? Çoçuk doktoru da asm doktoru da sorun olmaz dedi ve dün sabah aşı yapıldı aşıdan 4 saat sonra tam uçağa binecekken çok fazla ağladı hiç susmadı bende calpıl verdim ve uyudu uçak yolculuğumuz 5 saatti ve 5 saat sadece meme ağzında uyuyarak geldi ara ara huzursuzlandi. Uçak indi biz annemin evinden girdiğimiz gibi uyandi bir ağladı ki tam 1saat hiç susmadi hiç bir şekilde susturamadık sesi bile kısıldı gözler şişti hastaneye götürdük orda da susturamadılar iğne yaptılar hemen sustu uyudu günde üç kez ağrı kesici ver aşının etkisi dediler. Bugünde yine ağrı kesici etkisi geçince yine ağlıyor huzursuzlanıyor. 4 ay aşısı bu kadar kötü ağrı yapar mı? Bu kadar ağlama yapar mı? İki baçağa yapıldı birinde kızarıklık var ama çok şükür sertlik yok doktorlar aşı etkisi diyor ilk çoçuğumda hiç bir aşı bu kadar zorlamadı. Acaba başına böyle bir şey gelen var mı? Yaşadıysanız nasıl geçti ve ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim