birkedibirbebe Merhaba arkadaşlar🌸 rota virüs aşısını kendiniz eczaneden temin edip evde mi uyguladınız yaptıran arkadaşlar nasıl bir yol izledi yardımcı olabilir misiniz
MyDarlingSon birkedibirbebe Aşıyı olacağımız gün eczaneden aldık direk sağlık ocağına gittik orada yapıldı
Nusya327 birkedibirbebe sen uygulama o biraz yağlı kusar hepsini sağlık ocagından yapsınlar onlar daha bilinçli
Minigim38 birkedibirbebe biz önceden aldık eczacinin dolabında beklettik günü geldiğinde eczaneden alıp vurdurduk bi sorun olmamıştı huzursuzluğu falan olmadı
Mrvcnr Bizim doktorumuz muayene sırasında kendini içiriyor zaten ilk iki aşı menenjit aşısıyla aynı gün olduğu için ikisini bir yaptı
printhelloworld birkedibirbebe eczaneyi 1 gün önceden arayıp sipariş verdim ertesi gün aşıyı alıp sağlık ocağındaki aylık kontrole götürdüm oradaki hemşire aşıyı yaptı kendim cesaret edemezdim muhtemelen beceremezdim de zaten
Basaktrk birkedibirbebe ben ikiside eczaneden aldım doktorumuz evde kendimiz uygulayabileceğimizi söyledi evde yaptım ben
Alyaminannesiii birkedibirbebe 1 gün önceden eczaneden sipariş veriyorsunuz aldığınız gün hemen uygulamanız lazım ben evde kendim verdim herhangi bir sıkıntı yaşamadım yavaş yavaş sıktım ağzına ve yarım saat kadar kaldırmadım hiç kusmasin diye ve karnı açken verdim direk kendi yuttu zaten hiç direnmedi