cicikom Milagros sizde durmayan başkasında durur mu. Huyları acayip değişti ya. En zor dönemdeyim hayatımın. Bu kadar net söylüyorum. Çok zor en kısa zamanda geçer inşaAllah hatta bu akşam geçmiş en olsun :)))
benoyleuygungordum_ cicikom Biz henüz 4. Ayda değiliz ama meme reddi için okuduğum tavsiyeler, duşta emzirme, ten tene temasla emzirme, uykuda emzirme, dik emzirme, yatarak emzirme,yürüyerek emzirme. bunları denediniz mi
cicikom benoyleuygungordum_ hepsini denedim. Bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Bugün mesela sadece bir kere emdi o da sabah uyanır uyanmaz teklif ettim o şekilde emdi.
benoyleuygungordum_ cicikom Allah yardımcınız olsun ama geçici bir süreç inşallah en kisa sürede döner normale🤲🏻
hemsireanne112 cicikom bir haftaya geçicek merak etmeyin ayakta gezerek emzirmeyi deneyin beyaz gürültü açın
cicikom hemsireanne112 ah ah inşaAllah geçer. Gece pes durumuna geldim aklımda mama biberon. Son anda dayandım çıkardım aklımdan. Hiçbir düzenim yok. Doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Kendime hiç bakamıyorum. Bunlar da çok etkiliyor psikolojimi. Ağladığında çaresiz bir şekilde susmasını bekliyorum. Aç ama emmiyor ona daha canım sıkılıyor. Anlayacağınız problem çok fazla. İnşaAllah geçer en kısa zamanda
hemsireanne112 cicikom süpürge aspiratör saç kurutma sesleri bunlar sakinleştiriyor deneyin isterseniz
ahsenannesi7554 cicikom bizde 4 buçuk aylığız aynı şeyleri yaşıyoruz geçen ay 600 gram almıştı doktor sık sık emzir dedi ama emmiyor. Bende çareyi yatarak emzirmekte buldum parmak kuklaları var onu takıyorum bi yandan da emziryorum onları izlerken emiyor baya. Doymadığının farkındayım sütüm de azalacak diye korkuyorum nasıl geçecek bilmiyorum
cicikom hemsireanne112 denemediğim bir şey kalmamıştır inanın. Bazı şeyler bazen işe yarıyor bazen yaramıyor
Yagmurrrtt Sariburun nekaar sürüyor bu atak bizde yeni başladı daha ilk günden yani yoruldum yarında aşıya gideceğiz ne yapmam lazim
Dlk55blt-rdvn incismom başka ne belirtiler vardı ben de olabileceğini düşünüyorum ama vücudunda iz. Belirti olmadığı için yoktur diyor çevre