Defnem38 Ben prima aktif bebek kullanıyorum.6.aya kadar premium care kullandim sonra aktif bebek kullandim. Şu an 1 yas 20 günlük.cok cok memnunum.ne pişik ne sizdirma hic bir sorun olmadi bizde
aslansym Kubraaa89 merhaba bebeğim 7bucuk kilo 3 numara kullanıyorum stoklu bez aldim 3 numara ama acaba 4 ile degissemmi arasında ne kadar fark var kac kiloda 4 numaraya geçtiniz
aslansym nurgllr merhaba bebeğim 7bucuk kilo 3 numara kullanıyorum stoklu bez aldim 3 numara ama acaba 4 ile degissemmi arasında ne kadar fark var kac kiloda 4 numaraya geçtiniz
Evrencakar Zeynep5g yok başta denedim ama ultracare olan iyi strandart prima kötü. Sleepy fiyat performans ürünü oğlum hiç pişik olmadı
Milagros Zeynep5g Prima premium da kullandım Prima aktif Bebek de ikisi de güzel bez.Premium daha iyi tabi ama şuan fiyatlar bayağı artmış o yüzden Prima aktif bebek kullaniyorum çok da memnunum hiç sızdırma yada pişik yapmadi yapmaz da iki çocuğuma da kullandım.
Nurtkn4242 Zeynep5g kızım doğduğundan beri kullanıyorum kızım 9 aylık bir kere bile pişik olmadı ben çok memnunum
aslansym Nurtkn4242 merhaba bebeğim 7bucuk kilo 3 numara kullanıyorum stoklu bez aldim 3 numara ama acaba 4 ile degissemmi arasında ne kadar fark var kac kiloda 4 numaraya geçtiniz
Minikkussum Zeynep5g premium care kullanıyorum çok memnunum valla butceni zorlamazssa daha güzel bez yok ☺️
aslansym Minikkussum merhaba bebeğim 7bucuk kilo 3 numara kullanıyorum stoklu bez aldim 3 numara ama acaba 4 ile degissemmi arasında ne kadar fark var kac kiloda 4 numaraya geçtiniz
Minikkussum aslansym çokta almayın derim 3 numarayı en azından fazla stoklamayin primanin kalıbı büyük o avantajı var genede siz bilirsiniz
Reginaphalange aslansym 9 kilo olduktan sonra 4 numaraya geçtik. O da biraz büyük geliyordu hatta. Bebeginiz kaç aylık, belli bir süre sonra eskisi kadar aylık kilo alımı olmuyor. Uzun süre gider.
Kubraaa89 aslansym ben kızlarımda her zaman bi boy büyük kullanıyorum basen yapmasın diye. 15 aylık bebeğimde 6 numara kullanıyorum 2 buçuk aylık olanda 2. Küçük kızım şuan 5 kilo 2 numara normal şimdilik. Ama ben olsam 4 numara alırdım sıkmaması adına