elams1 Kızlar bebeğim 3 ay 6 günlük memeyi bıraktı emmiyor artık 😔 ne yapabilirim? Yada benim gibi bu aylarda aynı şeyi yaşayan var mı ?
betullclsk elams1 meme reddi oluyor o aylarda ısrarla devam edin uykuda sakinken beyaz gürültü kurutma makinası sesleriyle ayakta emzirme ben bunlarla aştım o dönemi sonra yaşamadım zaten şimdide biberon almaz asla 🤷♀️
Demetefe elams1 benim oğlumda bir bucuk aydır emmek istemiyor . Memeyi görmeden çığlık atmaya başlıyor. Uykulu halde emiyor bende önce sallıyorum tam uykuya geçtiğinde emziriyorum
Mugurs elams1 Zorlayın alana kadae bırakmayın aglarsa bıraz gezdırın sonra tekrar deneyın ara sıra bende yaşıyorum meme reddi asla bırakmıyorum sonra alıyor mecburen
Alp02 elams1 benim bebeğimde emmiyor bu aylarsa meme reddi oluyormuş genelde ayakta hoplaya zıplaya emziriyorum
Yesimbarlas33 Benim oğlumda 3 buçuk aylık benimkide bırakıyor 10 gün emmiyor sonra iki gün emiyor sonra tekrardan bırakıyor çok yoruldum bende meme mama şeklinde gidiyoruz biz ama memeyi bıraksın istemiyorum zor bi durum gerçekten
Ebrucebecii Sağıpta verin bir süre emmek istediği zamanda emzirin bence en azından sizin sütünüzü de almış olur ben öyle yapıyorum mecbur
elams1 Ebrucebecii sağıp veriyorum dediğin gibi sonuçta o sütü içmesi önemli ama işte emmediği için sütüm azaldı
Yesimbarlas33 Herseyi denedim uykuda kucakta sallayarak ama almıyor ağzını kitliyor ve kesinlikle açmıyor.
elams1 Mugurs bizimki pes etmiyor beni pes ettiriyor kıyameti koparıyor almıyor nasıl yapıcam bilmiyorum
tubasd Mugurs bende 2 gündür ayni sorunu yaşıyorum sağıp veriyorum meneyide teklif ediyorum ama almıyor gerçekten gecicekmi bu surum😣nasil davranman gerektiğini şaşırdım napicam bilmiyorum
yms elams1 cnm sag ver yıne ver bnde oyle olmustum bıleydım daha cok sagardım hatta saklama posetın varsa onlara sag buzluga koy kısın hasta olur bısey olur onları verırsın bn yapmadım sankı sutum gıtmıcek gıbı çok pısmanım sn yap 🙏🏻
Tugbabu59 elams1 benö bebegm de gündüz cıglık atıyo resmen emmek için bende geceleri veriyorum uykuluyken emiyo gündüzde sagıp içiriyorum
betullclsk elams1 dediğim gibi bir süreç banyoda emzirin suda emzirin bi şekilde aşacak cünkü doğumundan beri olan bir r durum değildi sanırım
Ebrucebecii elams1 ben okuyorum hep sadece anne sütünü sağıp 9 ay verenler varmış sürüm yok diye düşünme olumsuz etkileme kendini
Crescentix Meme reddi yaşıyorsunuz. Aynı dönemden bizde geçtik yaklaşık 1 ay belki daha fazla sürdü. Israrla kucakta hoplaya zıplaya emzirdim. Sakın bırakmayın emzirmeyi devam edin size tavsiyem😉elams1
Yavuzselimm Crescentix Aynen bizde öyle.. Eşim sürekli hoplatır öyle emer yoksa emmiyor maalesef. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Kıyametleri koparıyor