ElaZeyAras Arkadaşlar iki gün oldu antibiyotik kullanıyorum ve ağrı kesici ne zaman etkisini gösterir ne zaman iylesirim kafayı yedim resmen .
Flamingoo ElaZeyAras yarından itibaren gösterir etkisini büyük ihtimal. Karanfil yağı damlatsaydınız diş ağrısına çok iyi geliyor. Ama sizinki iltihaplı olduğu için aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum. Çok geçmiş olsun.
MercanHilal ElaZeyAras kafana göre mi içiyorsun antibiyotik? Onu ancak doktor bilir dişinin durumuna göre .bence kimse bu konuda net ve kesin bişey söyleyemez.benve yanıtı yanlış yerde arıyorsun. Doktor verdiyse ona sorsaydin ya da eczaneye.
ElaZeyAras MercanHilal doktor verdi tabi günde iki kere içiyorum etkisini ne zaman görürüm .belki bilen vardır diye yazmıştım .kendi ksfama göre ilaç almıyorum .birde reçetesiz antibiyotik eczanelerde verilmiyor . Eczaneye ben gitmedim eşim gitti yoksa sorardım ..
MercanHilal ElaZeyAras ağrı kesici içmekte sıkıntınız yoksa “aseket” i öneririm. Çok iyi bir ağrı kesici.bende regl oldugumda kesfetmistim.arveles advil vs viz gelir. Dişe de iyi gelir diye okumuştum arastirirken.