Ebruner Bebeğim 5 aylık oldu, son günlerde sadece tek göğsümle beslenmek istiyor. Ne kadar zorlasam da istemiyor diğerini,süt az geldiğinden sanırım ..Bu durumu yaşayan var mı ? Beslendiği göğüsteki süt miktarının azalmasına sebep olur mu bu?
Hamzaninannesi1411 Ebruner bence meme reddi benim oğlum da o aylarda sol göğsümü emmiyordu emmediği için göğsüm taş gibi süt oluyordu sağıyordum yada uyku sersemi emziriyordum bi azalma olmadı çok şükür geçer merak etmeyin
anestod Ebruner bende çok uzun zaman tek göğüs emzirdim. Yani tekini kabul etti. Hiç bir sorun olmadı. Kilo alımı da gayet iyiydi. Sadece bir memem büyük bir memem küçük duruyordu. 😀
Mommmmms Ebruner emdiği göğüsteki pozisyonunu hiç çevirmeden diğer göğüsünüze de aynı şekilde emzirmeyi denediniz mi acaba
Kubra-2607 19 aydır tek göğüs emziriyorum ve sadece emdiği göğsüm süt doluyor.kilo alımı falan hep iyiydi.içiniz rahat olsun tek göğüs emziren çok anne var.
Ebruner Mommmmms Denedim önce kabul ediyordu şimdi öyle de istemiyor galiba o tarafta süt az geldiği için sinirleniyor..