Turkanaden Bebeğim 7 aylık ama yoğurt dışında bir şey yemiyor tadım yaptım kabak olsun havuç olsun patates olsun yemedi yoğurt sadece yiyor kahvaltı yapmıyor yumurtaya alerjisi var sanırım Farklı tarifler yapıyorum ama yok bana akıl verin lütfen 🙏🏻
Eminosman_dilek Turkanaden 8 aylık olduk şükür ama maalesef çok nadir yiyor en sevdiği muz şu sıralar ama oda kabızlık sorunu yapıyor bu dönemde çoğu kişinin aynı evladı bazen oluyor hiçbişey yapmıyorum
Yeicyat Turkanaden bnm oglanda yoğurt delisi 8 aylik ben sebze yemeklerini fln hep yogurtla veriyorum. Kahvaltida bnde zorlanıyorum:(
Zumradmr_11 6 ay 26 gunluk oğlum haşlanmış sebze sevmiyor.buharda pisirsende sevmiyor yemek yiyor ama cokkk seve seve pirasa ispanak kabak corbalar bayiliyor fakat haslama olan seyleri sevmiyor size böyle deneyin isterseniz
Turkanaden Zumradmr_11 keşke yese neler deniyorum ama ağzını açmıyor zorlamak istemiyorum ama kilo almicak diye korkuyorum
Turkanaden Eminosman_dilek muzu da çeyrek şekilde veriyorum kabızlık olmasın diye ama oluyor işte inanın çok zormuş bu ek Gıda
Eminosman_dilek Berina48 bazen yoğurt ile bazende irmik yada pirinç unu ile veriyorum bi çare yesin diye
Turkanaden Yeicyat ben hem kahvaltı hem yemek ikisinde de ne yapacağımı şaşırıyorum çorba bile yoğurt çorbası sadece
Eminosman_dilek Turkanaden aynen öyle hele birde 7 ay atağı başladı oy oy yani kabızlık için armut elma kullandım ben biraz rahatlattı çocuğumu
Nur1734 Turkanaden benimde aynı durumda yemiyor zar zor oluyor bazen bende duydum ki ara ver dediler bıraktım ama unutursa hiç yemez diye vermeye çalışıyorum ama ağlıyor 1 kaşık zor alıyor ağzına napicam bende bilmiyorum ağlıyorum yemiyor diye sürekli emmek istiyor bende uzun süre emzirmesem bile yemiyor ne yapicam napmaliyim çok zor zaman
Yeicyat Turkanaden evde ne varsa hasliyorum rondoran geçiriyorum biraz zeytinyag ekliyorum yoğurtla veriyorum. Farkli bisey yaptığım yok inanin
Turkanaden Valla bugün sağlıkocağına gittim yoğurt seviyorsa mayhoş şeyler sevebilir kereviz yap limon sık biraz ver portakal sık ver dedi denicem