Zey_elif56 Arkadaşlar merhabalar benim 19 aylık kızım var ve aşırı saldırgan her istediğini elde etmek istiyo herşeyin onun gibi olmasını istiyo sürekli bir ağlama krizleri mızmızlanma benim ne yapmam gerekiyo bu dönemde bana yardımcı olursanız çok sevinirim
saribezlianne Zey_elif56 20 aylık kızım var. 25 Haziran 2021 doğumlu. İllallah ettirdi. İstediği olmayınca ağlayarak yaptırmak istiyor. ısırıyor ya da cimcikliyor. Çok hareketli. Dışarı çıkınca koyunları yeşilliklere salınca delirerek koşturur ya. Benim kızım da öyle. Ne yapacağını şaşırıyor zaptetmesi de zor 😣
Zey_elif56 Bir pedegog la mı iketişim sağlamalıyız acaba yoksa bütin çocuklar mı aynı ben elimden geldiği kadar uğraşıyorum hep güzel bir dile ama aynı yine
saribezlianne Zey_elif56 benim yeğenim daha ağır atlattı. Kendini yerden yere atıp krize giriyordu hiçbir şekilde sakinleşmiyordu. Tabi konuşamadığı için daha da hırçınlaşıyordu. Konuşmaya başlayınca derdini anlatınca sakinledi. Şimdi yeğenimle karşılaştırınca biraz daha sakin kalıyor atakları fakat çok hareketli yeğenime göre de