Arenimo limoncicegimFO Bayraklıda sünnet kliniği var Melih bey doktorumuz çok memnun kaldık biz tavsiyedir 👍🌸
Dnzaras limoncicegimFO canim 1 ay önce yaptirdik Adem Öz doktor eve gelip yaptilar aparatli bi haftada topladı cok memnun kaldık fiyatı 1800
Aybarsin_anasi limoncicegimFO merhaba yarın yaptiricaz nasipse randevumuz var. İzmir Bayraklı sünnet kliniği.. lokal anesteziyle yapılacakmış 3000 TL nakit kartla 3300 müş.
Arenimo limoncicegimFO İzmir sünnet kliniği diye geçiyor Google dan yazın çıkar. Dr Yusuf bey var bir de Melih bey. İkisi de çok iyidir.
Arenimo limoncicegimFO Aralık 2020de oğlum 10 aylıkken yaptırmıştık 1400 liraydı şu an fiyatı değişmiştir sorun siz telefon edip.
Dnzaras limoncicegimFO klinigide var canım Karabağlar da evde saglik hizmeti olarak yapiyolar intten arastirabilirsin bnde özellikle evde istedim.daha rahat oldu
Sifali limoncicegimFO merhaba Alsancak/ Etik cocuk ve cerrahi ve uroloji kliniginde doktor irfan karaca ve erdal Turk beye yaptirdim. Cok cok memnun kaldim. Fiyat kinusunda mayis 2022 tarihinde 3.000 tl civarindaydi diye hatırlıyorum. Yanlis anlamayin bence ama bazi arkadaşlara fiyat cok gelsede bi bebegin omrunu etkileyecek bisey icin bazen parayi dusunmemek gerekiyor. Ayrica hem uroloji doktoru hemde cocuk cerrahinin ayni anda operasyonda olmasida cok buyum arti. Umarim sizde memnun kalirsiniz.
Anneoldum35 Sifali bende yarın 2,5 aylık bebegımı ırfan beyde sunnet ettırecegım ,bu yorum ıyı geldı,bıze de nakıt 4000₺ dedıler